Skip to main content

CELEBS

#Megxit: Τι δουλειά θα κάνουν Harry και Meghan; - Δείτε το νέο site τους

Ο ιστότοπος έκανε «πρεμιέρα» λίγο μετά την ανακοίνωση της παραίτησής τους


Ρόμυ Μελάνι

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο παλάτι του Buckingham χθες το βράδυ, η ανακοίνωση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Δούκα και Δούκισσας του Sussex, ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και πρόκειται να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι.
Λίγη ώρα μετά τη «βόμβα» τους, ο ολοκαίνουργιος ιστότοπος του ζευγαριού έκανε «πρεμιέρα», απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις μας σχετικά με τη μετάβασή τους στον νέο τρόπο ζωής τους.

Ποιο είναι το νέο τους site

Στο sussexroyal.com, Meghan και Harry εξηγούν το «νέο τους εργασιακό μοντέλο», υπογραμμίζοντας ότι σκοπεύουν να υιοθετήσουν έναν «νέο προοδευτικό ρόλο», μετά τη μεγάλη τους αυτή απόφαση.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ιστότοπος αναφέρει τη νέα πολιτική των σχέσεων του ζευγαριού με τα ΜΜΕ, τα φιλανθρωπικά πρότζεκτ που έχουν αναλάβει, και μας λύνει την απορία στο πώς θα βιοπορίζονται από 'δω και στο εξής, αφού θα σταματήσουν να λαμβάνουν χρήματα από το κονδύλι που καταβάλλεται ετησίως στη βασίλισσα (Sovereign Grant) από τους Βρετανούς φορολογούμενους.
Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο μέχρι χθες ρόλος τους ως ανώτατα μέλη της βασιλικής οικογένειας τούς εμπόδιζε να εργαστούν και να βγάζουν τα δικά τους χρήματα, κάτι που επιθυμούν και πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Στο site, το ζευγάρι επαναλαμβάνει ότι «εκτιμά τη δυνατότητα να κερδίζει εισόδημα μέσω της εργασίας».

 

Θυμίζουμε, ότι πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, η Meghan ήταν γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνιστούσε στη σειρά ‘’Suits’’, από την οποία, όπως εκτιμάται, κέρδισε $450,000 τον χρόνο, ενώ εισόδημα – διόλου ευκαταφρόνητο- είχε και από το website της ‘’The Tig’’ και τα post της στο Instagram. Tο ‘’Town & Country’’ υπολογίζει την αξία της στο Internet στα 5 εκατομμύρια για το 2018.

 

O πρίγκιπας Harry, από την άλλη, όταν έγινε 30 και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ‘’Forbes’’, εισέπραξε από την κληρονομιά της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, 13,3 εκατομμύρια.
Τι λέτε, θα καταφέρουν να ζήσουν χωρίς την απόλυτη χρηματική βοήθεια του παλατιού;

 

Θα επιστρέψει στην ηθοποιία η Meghan;

Η πρώην ηθοποιός, ναι, καλά λέμε «πρώην», αφού δεν πρόκειται να επιστρέψει στην παλιά της δουλειά, γιατί ως προτεραιότητά της έχει τώρα τον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών και τις φιλανθρωπίες

 

 

Θα δουλέψει ο πρίγκιπας Harry τώρα; Και αν ναι, τι δουλειά θα κάνει;

Μάλλον η δουλειά είναι μονόδρομος για τον πρίγκιπα εφόσον επιθυμεί να είναι οικονομικά ανεξάρτητος, Ωστόσο, δεν είναι ξεκάθαρο το τι επάγγελμα μπορεί ν’ ακολουθήσει εκτός από τις φιλανθρωπίες του.

 

 

Πού θα μείνουν Meghan και Harry;

Όσον αφορά στο μέρος κατοικίας τους, διευκρινίζεται, ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex θα συνεχίσουν να έχουν ως βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο την Αγροικία Φρόγκμορ, με την άδεια της Βασίλισσας, ενώ τα έξοδα της προστασίας τους είναι κάτι που θα συνεχίσουν να πληρώνει η τσέπη των Βρετανών φορολογούμενων.

 

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έχουν χαρακτηριστεί άτομα που χρήζουν διεθνούς προστασίας, κατά συνέπεια απαιτείται αυτό το επίπεδο ασφάλειας», αναγράφεται χαρακτηριστικά στο site.

 

 

 

Κόντρα με τα βρετανικά ΜΜΕ

Από τον ιστότοπο δε λείπουν και οι «μπηχτές» εναντίον τον βρετανικών ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για παραπληροφόρηση και αλλοίωση των ρεπορτάζ των ανταποκριτών του παλατιού, ώστε να δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

 

Ακόμα, ανακοινώνουν ότι θα αποσυρθούν από το σύστημα «royal rota» που επιτρέπει σε βρετανικές εφημερίδες, κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς να καλύπτουν τη δουλειά τους, δεδομένου ότι η μοναρχία είναι ένας θεσμός που χρηματοδοτείται από τους πολίτες.

 

«Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν επί του παρόντος δικαίωμα να καλύπτουν τις δραστηριότητές τους με αντικειμενικότητα, χωρίς έλεγχο από τους αξιωματούχους του παλατιού».

 

Το ζευγάρι αναφέρει τώρα ότι θα παρέχει πρόσβαση σε ΜΜΕ με ειδική πρόσκληση και θα δημοσιοποιεί τα νέα του μέσω των δικών τους επίσημων Μέσων ή social media.

 

Η νέα αυτή πολιτική των Harry - Meghan, όπως ακριβώς αναγράφεται στο site, «αντανακλά την επικείμενη ανεξαρτησία τους ως μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και την επιθυμία τους να αναδιαμορφώσουν και να διευρύνουν την πρόσβαση στη δουλειά τους».
Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ