Skip to main content

CELEBS

Joaquin Phoenix, Martin Sheen στο πλευρό της Jane Fonda

Κατά της κλιματικής αλλαγής



Οι αστέρες του Χόλιγουντ, Joaquin Phoenix και Martin Sheen, βρέθηκαν στο πλευρό της ακτιβίστριας ηθοποιού Jane Fonda, αλλά και στο πλευρό των υπόλοιπων διαδηλωτών, προκειμένου να ζητήσουν άμεση αντίδραση για την κλιματική αλλαγή. Η ηθοποιός Jane Fonda, αρκετό διάστημα τώρα, οργανώνει διαμαρτυρίες κάθε Παρασκευή έξω απο το κτήριο του Καπιτώλιου στην Ουάσιγκτον, τις οποίες όλοι μαζί οι διαμαρτυρόμενοι, τις έχουν ονομάσει "Fire Drill Fridays". Μάλιστα, η Fonda δεν δίστασε να συλληφθεί δύο φορές απο τους αστυνομικούς του Καπιτωλίου κατά την διάρκεια της διαδήλωσης. 

Pixel

 

 

Στην ομιλία της ανέφερε πως "Η κλιματική αλλαγή κάνει το έθνος μας και όλα τα έθνη λιγότερο ασφαλή". Στην συνένεια αναφέρθηκε και στις πυρκαγιές της Αυστραλίας, οι οποίες έχουν αφήσει πίσω τους, εκατομμύρια νεκρά ζώα αλλά και ζωντανούς οργανισμούς. 

 

 

Τον λόγο πήρε φυσικά και ο βραβευμένος με Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου, Joaquin Phoenix. Σε αυτόν φρόντισε να τονίσει πως "η βιομηχανία κρέατος αλλά και γαλακτοκομικών προιόντων είναι η τρίτη κύρια αιτία της κλιματικής αλλαγής". Το κοινό αποθέωσε τπν Phoenix κατά την διάρκεια της ομιλίας του. "Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε σήμερα, τώρα και αύριο κάνοντας την επιλογή σας για το τι καταναλώνετε" κατέληξε. Την περασμένη εβδομάδα, εκμεταλλευόμενος την βράβευση του στις Χρυσές Σφαίρες, έκανε λόγο για τις "θυσίες" που πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να επιβραδύνουν την υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Pixel

Πάνω απο 147 διαδηλωτές συνελήφθησαν, εκ των οποίων και οι διάσημοι celebrities, Jane Fonda και Joaquin Phoenix. Η Fonda στις διαδηλώσεις αυτές καλεί συχνά επώνυμους φίλους της, για να σταθούν στο πλευρό της διαμαρτυρίας κατά της κλιματικής αλλαγής. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Μαΐου

Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά

ΜΟΥΣΙΚΗ

David Sanborn: Έφυγε από τη ζωή ο σαξοφωνίστας των David Bowie, Stevie Wonder και James Brown

Ο Sanborn ηχογράφησε με δεκάδες δημοφιλείς καλλιτέχνες και υπήρξε πρωτοπόρος του μοντέρνου ήχου για το σαξόφωνο