Skip to main content

CELEBS

Ελένη Τσαλιγοπούλου: Ο Θάνος Μικρούτσικος ήταν ο «αγαπημένος όλων μας»

 

Το γράμμα του, που δεν διάβασε ποτέ

 



 

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη της, με αφορμή την εμφάνιση της σε κέντρο διασκέδασης, μίλησε για σημαντικές στιγμές της ζωής της, που μέχρι τώρα δεν είχε αποκαλύψει ποτέ. Μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στην σχέση της με το Θάνο Μικρούτσικο, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από λίγες μέρες.

Η τραγουδίστρια από την καριέρα της  ξεχωρίζει την πρώτη φορά  που τραγούδησε στην Νάουσα το 1977. «Άκουσα έναν μουσικό να ρωτάει ‘θέλει κανείς να τραγουδήσει’; και σήκωσα το χέρι σαν μικρό κοριτσάκι και είπα «εγώ θέλω»», ανέφερε η Τσαλιγοπούλου.

Έπειτα από ερώτηση της δημοσιογράφου, η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε για τον Θάνο Μικρούτσικο, αποκαλύπτοντας μια τρυφερή και συγκινητική ιστορία. 

«Ο Θάνος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συνθέτες της γενιάς όλων αυτών. Ένας άνθρωπος που κατάφερε να μιλήσει και στους νεότερους. Αυτή η ποίηση, ο τρόπος ο ηλεκτρισμένος, ο ηλεκτρικός, που κατάφερε να μελοποιήσει όλους αυτούς τους σπουδαίους ποιητές,  νομίζω τον έκανε πάρα πολύ δημοφιλή» είπε. Και συνέχισε  αποκαλύπτοντας «Κάποια στιγμή με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει: “Έχεις κάτι μαζί μου;”. Του λέω: “Θάνο τι εννοείς; Όχι”. Μου λέει: “Το γράμμα μου δεν το πήρες;”.“Ποιο γράμμα σου Θάνο; Δεν πήρα ποτέ κανένα γράμμα”. Μου λέει: “Πέταξα ένα γράμμα κάτω από την πόρτα σου”. «Σοβαρά το λες; Και δεν το πήρα ποτέ;». Στο γράμμα έγραφε τα συναισθήματά του για μένα, τα οποία μου τα είπε λίγο, κάπως ζορισμένα, γιατί δεν ήθελε να τα λέει με λόγια. Ο αγαπημένος όλων μας…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα»:

https://www.youtube.com/watch?v=SYyuDwfc_TE&feature=emb_title

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department