Η Scarlett Johansson με δύο υποψηφιότητες στα Oscar

Υποψήφια για πρώτη φορά

Κωνσταντίνα Κύρκου

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά Oscars, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 9 Φεβρουαρίου.  Το πολυπόθητο αγαλματίδιο είναι μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις ηθοποιών και ταινιών. Φέτος εκτός από την ταινία «Joker» που συγκέντρωσε  11 συνολικά υποψηφιότητες, η λαμπερή Scarlett Johansson, όχι μόνο είναι υποψήφια για Oscar πρώτη φορά, αλλά διεκδικεί δυο υποψηφιότητες σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.  Είναι ένα σπάνιο σχετικά φαινόμενο, αφού  μόνο 12 ηθοποιοί στο παρελθόν έχουν λάβει μέρος στα Oscar με διπλή υποψηφιότητα την ίδια χρoνιά.

 

 

Η Scarlett Johansson είναι υποψήφια στις κατηγορίες Α’ και B’ γυναικείου ρόλου για τις ταινίες «Ιστορία Γάμου» και «Jojo Rabbit» αντίστοιχα. Η τιμή είναι διπλή για την ηθοποιό.  Η τελευταία ηθοποιός που διεκδίκησε δύο Oscar τον ίδιο χρόνο, πριν την Johansson, ήταν η  Cate Blanchett πριν από μια περίπου δεκαετία. Η Blanchett ήταν υποψήφια με τις ταινίες «Elizabeth: The Golden Age» και «I'm Not There» αλλά δεν κατάφερε να πάρει κανένα Oscar εκείνο το έτος.

Κανένας ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει δύο αγαλματίδια για τα οποία ήταν υποψήφιος. Θα κάνει άραγε την διαφορά φέτος η σούπερ σταρ Scarlett Johansson;

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares