Skip to main content

CELEBS

Η Scarlett Johansson με δύο υποψηφιότητες στα Oscar

Υποψήφια για πρώτη φορά



Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά Oscars, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 9 Φεβρουαρίου.  Το πολυπόθητο αγαλματίδιο είναι μια από τις πιο σημαντικές διακρίσεις ηθοποιών και ταινιών. Φέτος εκτός από την ταινία «Joker» που συγκέντρωσε  11 συνολικά υποψηφιότητες, η λαμπερή Scarlett Johansson, όχι μόνο είναι υποψήφια για Oscar πρώτη φορά, αλλά διεκδικεί δυο υποψηφιότητες σε δύο διαφορετικές κατηγορίες.  Είναι ένα σπάνιο σχετικά φαινόμενο, αφού  μόνο 12 ηθοποιοί στο παρελθόν έχουν λάβει μέρος στα Oscar με διπλή υποψηφιότητα την ίδια χρoνιά.

 

 

Η Scarlett Johansson είναι υποψήφια στις κατηγορίες Α’ και B’ γυναικείου ρόλου για τις ταινίες «Ιστορία Γάμου» και «Jojo Rabbit» αντίστοιχα. Η τιμή είναι διπλή για την ηθοποιό.  Η τελευταία ηθοποιός που διεκδίκησε δύο Oscar τον ίδιο χρόνο, πριν την Johansson, ήταν η  Cate Blanchett πριν από μια περίπου δεκαετία. Η Blanchett ήταν υποψήφια με τις ταινίες «Elizabeth: The Golden Age» και «I'm Not There» αλλά δεν κατάφερε να πάρει κανένα Oscar εκείνο το έτος.

Κανένας ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει δύο αγαλματίδια για τα οποία ήταν υποψήφιος. Θα κάνει άραγε την διαφορά φέτος η σούπερ σταρ Scarlett Johansson;

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.