Skip to main content

CELEBS

Πριγιάνκα Τσόπρα: Η ηθοποιός και Πρέσβειρα Καλής Θέλησης από την Ινδία

Η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ



Η εντυπωσιακή μελαχρινή ηθοποιός, τραγουδίστρια αλλά και κινηματογραφική παραγωγός, Πριγιάνκα Τσόπρα, αφήνει για λίγο την ζωή της στο Χόλυγουντ και ταξιδεύει στο Νταβός της Ελβετίας προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ την ερχόμενη εβδομάδα.

https://www.instagram.com/p/B690uF7peSI/

Έκτος από πρωταγωνίστρια στην δραματική σειρά «Quantico», έχει ανακηρυχθεί  πρέσβειρα του παγκόσμιου κινήματος για την ευαισθητοποίηση και την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των πολιτών σε θέματα όπως η ακραία φτώχεια, η ανισότητα και η βιωσιμότητα. Με τον ρόλο της αυτό θα εμφανιστεί ενώπιον του αναπληρωτή πρωθυπουργού του Βελγίου, Αλεξάντερ ντε Κρου και του αντιπροέδρου της Νιγηρίας Γιέμι Οσινμπάτζο. Η ίδια θα μιλήσει για θέματα, από τα οποία θα προκύπτουν λύσεις για την επίτευξη των στόχων της βιώσιμης ανάπτυξης και της ισότητας των φύλων.

https://www.instagram.com/p/B2F1kzwHPyU/

Η Πριγιάνκα Τσόπρα είναι σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή Νικ Τζόνας και κατάγεται από την Ινδία. Πλέον έχει αφήσει πίσω της το Μπόλιγουντ,  εργάζεται με επιτυχία στο Χόλυγουντ και ζει εκεί  με τον αγαπημένο της σύζυγο. Το  πρώην μοντέλο είναι Πρέσβειρα Καλής Θέλησης του ΟΗΕ από το 2016 με φιλανθρωπική δράση και αγωνίζεται σκληρά, υπερασπιζόμενη τα δικαιώματα των γυναικών. Μάλιστα σε δήλωση της ανέφερε πως, μία μέρα θέλει να  διεκδικήσει την θέση της πρωθυπουργού στην πατρίδα της.   

https://www.instagram.com/p/By65C5anJno/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department