Skip to main content

CELEBS

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τελικά η ανάρμοστη συμπεριφορά της έφερε το τέλος!

Μάλλον κοιτάει με θέα την πόρτα της εξόδου...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του toratora.gr

«Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω!", "Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο @@@@ μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι",  "Αν θέλετε αυτά να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου", "Να πάτε να ...» ξεστόμισε μεταξύ άλλων άπταιστων «γαλλικών» η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιβόητο meeting με τους συνεργάτες της και φέρνοντας μοιραία την οριστική ρήξη με το κανάλι της Κάντζας, αφού η απομάκρυνση της, φέρεται ως ειλημμένη απόφαση του Προέδρου του Alpha.

Αυτό πλέον ενόχλησε και υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού, αλλά και παράγοντες που έχουν σχέση με τον Alpha και προσωπική σχέση με τον πρόεδρο. Είναι οι ίδιοι που έχουν καλές σχέσεις, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν, και με την κυρία Γκολεμά, η οποία ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλά ενημερωμένη για την υπόθεση Σπυροπούλου. Η ίδια ήξερε και όλη την επικοινωνία του κυρίου Κοντομηνά, Σπυροπούλου και στελεχών, για αυτό και έγραψε περί μαρτυρικής νύχτας. Λέγεται μάλιστα ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσπάθησε να πλησιάσει άτομα του σταθμού που στο παρελθόν την είχαν στηρίξει, αλλά οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό.

golema-spiropoulou.png

Κι ενώ τη Δευτέρα έγινε ανάκληση της απόφασης του Προέδρου του Alpha για να παραμείνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης του Σπίτι μου σπιτάκι μου, οι τελευταίες πληροφορορίες δείχνουν την πόρτα της εξόδου στη γνωστή παρουσίαστρια, που θα κληθεί να παρουσιάσει το ερχόμενο Σαββαστοκύριακο τις τελευταίες live εκπομπές, αφού ακολουθούν, μαγνητοσκοπημένες εορταστικές. Σύμωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το 2015, θα βρει το Σπίτι μου σπιτάκι μου, χωρίς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τι οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Προφανώς, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Σαββατοκύριακου σε συνδυασμό με το κακό κλίμα συνεργασίας και το τελευταίο ξέσπασμα της παρουσιάστριας στην ομάδα της, κατά τη διάρκεια του οποίου «στόλισε» κανονικά τους συνεργάτες της, οδήγησαν τελικά στην οριστική ρήξη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.