Skip to main content

CELEBS

Σταύρος Νιάρχος- Zhukova: Διοργανώνουν τον γάμο της δεκαετίας

Beckham και Paltrow ανάμεσα στους καλεσμένους



Μετά τον «κλειστό» πολιτικό γάμο τους στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο, ο Σταύρος Νιάρχος και η πρώην σύζυγος του Roman Abramovich, Dasha Zhukova, παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο μπροστά σε 500 διάσημους καλεσμένους διοργανώνοντας ένα τεράστιο γαμήλιο πάρτι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται στο Σεν Μόριτζ, το ερχόμενο σαββατοκύριακο, έχοντας στο πλευρό τους αρκετούς διάσημους φίλους τους. Μεταξύ αυτών βρίσκονται η οικογένεια Beckham, η Gwyneth Paltrow, η σχεδιάστρια μόδας Diane von Furstenberg και το μοντέλο Karlie Kloss.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο του Σεν Μόριτζ ενώ το πολυτελές πάρτι θα γίνει στο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz Hotel, ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου, στο οποίο ένα δωμάτιο για ένα βράδυ κοστίζει, το λιγότερο, 600 λίρες, ενώ το κόστος για το σύνολο των εκδηλώσεων για τον γάμο του διάσημου ζεύγους, ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια βρετανικές λίρες.

 


 

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου δήλωσε σε τοπικά Μέσα πως το ξενοδοχείο αυτές τις ημέρες είναι κλειστό για ένα μεγάλο ιδιωτικό πάρτι που θα συγκεντρώσει ισχυρές προσωπικότητες, χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Το διάσημο ζευγάρι γνωρίζεται παραπάνω από μία δεκαετία αλλά είναι μαζί μόλις από το 2018. Εξάλλου εκείνη ήταν παντρεμένη με τον  Abramovich μέχρι το 2017, με τον οποίο έχει δύο παιδιά, ένα αγόρι δέκα ετών και ένα κορίτσι έξι.

 

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως στις πρώην αγαπημένες του Σταύρου Νιάρχου, συγκαταλέγεται η Paris Hilton, η Lindsay Lohan και η Jessica Hart.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

Προτεινόμενα

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια βγάζω περισσότερα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»

Όσα είπε για την υποψηφιότητά της στον Νίκο Χατζηνικολάου

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα