Skip to main content

CELEBS

Jlo: Αγκαλιά με τα παιδιά της

Η τρυφερή δημοσίευση στο προφίλ της



Η Jennifer Lopez είναι από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές σταρ του Χόλυγουντ που όλοι θαυμάζουμε. Οι κομψές και στιλάτες εμφανίσεις της, είναι statement επιλογές και πάντα τραβούν τα βλέμματα. Γυμνάζεται καθημερινά και στα 50 της δείχνει πιο φρέσκια και όμορφη από ποτέ.

Η διάσημη σταρ, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της, μαζί με τον αγαπημένο της, Alex Rodriguez. Η Jlo προλαβαίνει, παρόλα αυτά, να είναι δίπλα στα παιδιά της, κρατώντας την οικογένεια ενωμένη.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία με τα δίδυμα, σε μια στιγμή χαλάρωσής τους. Αγκαλιά με τα παιδιά της φαίνεται πως κάνει διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της, προκειμένου να τα βοηθήσει με εργασίες τους. «Διάλειμμα απο τις πρόβες, για εργασίες και αγκαλιές» γράφει χαρακτηριστικά η ίδια, στην λεζάντα της δημοσίευσης.

https://www.instagram.com/p/B7WShnspwHg/

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Ως γυναίκα δεν έχω χώρα. Ως γυναίκα, η χώρα μου είναι όλος ο κόσμος» Virginia Woolf

Η εμβληματική συγγραφέας Virginia Woolf αποφάσισε να φύγει από τη ζωή στις 28 Μαρτίου 1941, αφήνοντας πίσω της ένα μεγαλειώδες έργο

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Μαρτίου

Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή