Skip to main content

CELEBS

Joaquin Phoenix: Aλλη μια διάκριση στα SAG Awards

Εξυμνεί τον Heath Ledger στην ομιλία του



Τα βραβεία φαίνεται πως έχει σαρώσει φέτος ο ταλαντούχος ηθοποιός  Joaquin Phoenix καθώς οι διακρίσεις που λαμβάνει, όπως φαίνεται δεν έχουν σταματημό. Στην τελετή των  SAG Awards ο σταρ του «Joker» κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη ανδρική ερμηνεία. Μάλιστα, εκείνο που προκάλεσε το ενδιαφέρον τόσο του κοινού, όσο και του Τύπου ήταν η ομιλία του κατά την παραλαβή του βραβείου.

 

 

Στον λόγο του ο Phoenix, εξύμνησε τον ηθοποιό Heath Ledger που όπως είπε είναι ο αγαπημένος του. Ο Heath Ledger είχε υποδυθεί τον κακοποιό του κωμικού βιβλίου στο "The Dark Knight" το 2008 και κέρδισε πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων, Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Βραβείο SAG. Τον ίδιο δρόμο με τον αγαπημένο του ηθοποιό ακολουθεί και ο Joaquin Phoenix καθώς έχει κερδίσει ήδη Χρυσή Σφαίρα, βραβείο SAG και είναι υποψήφιος για Όσκαρ. «Πραγματικά, στέκομαι εδώ στους ώμους του αγαπημένου μου ηθοποιού, Heath Ledger», είπε ο ηθοποιός. O Ledger πέθανε το 2008 από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία μόλις 28 ετών.

 

Έκτος από την σημαντική αναφορά του, στην μνήμη του Ledger, ο Phoenix μίλησε απευθείας και στους συνυποψηφίους του. Για τον Leonardo DiCaprio που πρωταγωνιστεί στο «Once upon.. a Time In Hollywod», είπε, «Αποτελείς έμπνευση για περισσότερα από 25 χρόνια για μένα και τόσους άλλους ανθρώπους». Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον Christian Bale για το «Ford v Ferrari», λέγοντας πως ποτέ δεν έχει υπάρξει κακή απόδοση απ' αυτόν και «είναι εξοργιστικό». Χαρακτήρισε «εξαιρετική» την απόδοση του Adam Driver στην ταινία «Marriage Story» ενώ «δεν ξέρει τι άλλο να περιμένει» από τον Taron Egerton, τον σταρ του «Rocketman».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε