Skip to main content

CELEBS

SAG Awards: Ο λόγος του Pitt ήταν άραγε σπόντα για τον γάμο του;

Η έμμεση απολογία για το διαζύγιο του



Σαρώνει τα βραβεία φέτος ο γοητευτικός Brad Pitt, ο όποιος όπως φαίνεται είναι στην τελική ευθεία για το Όσκαρ. Την περασμένη Κυριακή τιμήθηκε με το βραβείο SAG Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Κάποτε... στο Χόλυγουντ», ενώ βραβείο απέσπασε και στις Χρύσες Σφαίρες. Κατά την παραλαβή των βραβείων του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε πολλά και διάφορα ζητήματα εκτός  από την οικογένειά του. Στην τελευταία του όμως ομιλία, φαίνεται πως άφησε υπονοούμενα για τον γάμο του με την Angelina Jolie.

Ενώ μιλούσε στο κοινό, είπε κάτι που ερμηνεύτηκε ως σπόντα προς την πρώην σύζυγό του, Jolie , και την κακή σχέση που έχει μαζί της. Ο τζέντλεμαν Pitt  παραδέχτηκε ότι φταίει ο ίδιος για αυτό. Αναφερόμενος στο ρόλο του στην ταινία, είπε: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Ήταν ένας δύσκολος ρόλος. Ένας άντρας που μαστουρώνει, βγάζει την μπλούζα του και δεν τα πάει καλά με τη γυναίκα του». 

Ο γάμος τους διαλύθηκε το 2016 και από τότε το ζευγάρι βρίσκεται συνεχώς σε δικαστικές διαμάχες. Μάλιστα σε συνέντευξη του ο Brad Pitt, παραδέχτηκε πως για ένα μεγάλο διάστημα έκανε διαρκώς χρήση μαριχουάνας και ήταν «απών» από τη σχέση και την οικογένεια.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου