Skip to main content

CELEBS

Joaquin Phoenix: Το απίστευτο γεγονός που λίγοι ξέρουν

Που βρέθηκε μετά τα SAG Awards



O Χοακίν Φίνιξ δικαίως χαρακτηρίστηκε ως ''Best Hero in life'' και αυτό θα το διαπιστώσεις και εσύ στην συνέχεια.

Έχει κατακτήσει τα περισσότερα βραβεία μέχρι στιγμής και μονοπωλήσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.
Εκτός από το ταλέντο του στην υποκριτική, οι φανατικοί υποστηρικτές του, θαυμάζουν και την ιδιαίτερη και ευαίσθητη προσωπικότητα του. 

https://www.instagram.com/p/B6-V_HvlY4_/

Γνωρίζαμε πως είναι ακτιβιστής και μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων… δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που έχει πρωταγωνιστήσει σε φιλοζωικές καμπάνιες αλλά και οι ίδιες του οι δηλώσεις και πολλά posts στους λογαριασμούς του, θίγουν θέματα σχετικά με την χορτοφαγία αλλά και την κακοποίηση των ζώων. 


Την βραδιά που κέρδισε το βραβείο Α’ ανδρικού ρόλου στα βραβεία SAG, που καταχειροκροτήθηκε και αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα… επέλεξε αντί να πάει στο μεγάλο after party των βραβείων (διοργανωμένο από την εταιρεία Netflix), να βρεθεί σε σφαγείο γουρουνιών προκειμένου να διαμαρτυρηθεί μαζί με άλλους ακτιβιστές για τα βασανιστήρια, τις κακοποιήσεις και τις θανατώσεις ζώων στις βιομηχανίες κρέατος.

https://www.instagram.com/p/B7h8Y4clsdu/

Δικαίως χαρακτηρίζεται ως ‘’Βest hero in life’’, αφού κατέφθασε στο σφαγείο απευθείας από τα βραβεία, φορώντας ακόμη το κοστούμι του προκειμένου να υπερασπιστεί στις αξίες του. Μάλιστα  δήλωσε  χαρακτηριστικά:

«Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πραγματικά τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες στη βιομηχανία κρέατος και γαλακτοκομικών προϊόντων. Εμείς που έχουμε δει ακριβώς τι γίνεται, έχουμε την ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε για αυτό και να το παρουσιάσουμε όπως ακριβώς είναι». 

https://www.instagram.com/p/B7i7-z3l0kF/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε