Skip to main content

CELEBS

Marion Cotillard: Ταξιδεύει στην Ανταρκτική

Για την αποστολή της Greenpeace



Η Marion Cotillard στο παρελθόν, είχε δεσμευτεί πως «θέλει» να προστατέψει τον πλανήτη. Την επιθυμία της αυτή φαίνεται πως κάνει πραγματικότητα αυτόν τον καιρό, αφού η ίδια βρίσκεται τώρα στην Ανταρκτική για αποστολή της Greenpeace, με σκοπό να ευαισθητοποιηθεί το κοινό για την ρύπανση των ωκεανών.  

https://www.instagram.com/p/B7mGytgC89B/

Η ηθοποιός ταξιδεύει με το «Arctic Sunrise» και συνοδεύει το επιστημονικό συνεργείο, το οποίο σκοπεύει να αποδείξει πως η κλιματική αλλαγή, η πλαστική ρύπανση και η βιομηχανική αλιεία επηρεάζουν τις αποικίες πιγκουίνων, τις φάλαινες, αλλά και την υπόλοιπη θαλάσσια ζωή.  «Η Ανταρκτική είναι μια κατεψυγμένη έρημος που σίγουρα είναι πολύ πιο πέρα ​​από την εμβέλεια των ανθρώπινων επιπτώσεων, αλλά ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη μας αλλάζουν με ανησυχητικό ρυθμό. Είναι η πρώτη φορά που έχω ζήσει ποτέ σε ένα πλοίο και είναι εκπληκτικό να περνά κανείς το χρόνο του με το πλήρωμα της Greenpeace και τους επιστήμονες που βρίσκονται εδώ για να κάνουν σπουδαία εργασία και  να κατανοήσουν τις απειλές που αντιμετωπίζουν οι ωκεανοί, όπως η κλιματική αλλαγή, η βιομηχανική αλιεία και η  ρύπανση των πλαστικών» ανέφερε η Cotillard σε δήλωση της, ενώ συμπλήρωσε στο τέλος «Ο πλανήτης μας είναι ένας μπλε πλανήτης: ο ωκεανός καλύπτει περισσότερο από όλες τις ηπείρους σε συνδυασμό. Όλοι έχουμε την ευθύνη να τον προστατεύσουμε».

https://www.instagram.com/p/B7oXXidix4t/

Η αποστολή της Greenpeace, την οποία στηρίζει η 44 χρονη Marion Cotillard, έχει διάρκεια τεσσάρων εβδομάδων. Η ίδια, ενημέρωσε τους followers της για το ταξίδι αλλά και για το πόσο ενθουσιασμένη είναι που βοηθάει την αποστολή μέσα από αναρτήσεις της στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B7tviFaihst/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός