Συγκίνηση στα Grammy: Η Alicia Keys τραγούδησε για τον Kobe Bryant

Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης μετά τον ξαφνικό θάνατο του Kobe Bryant

Ρόμυ Μελάνι

Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης μετά τον ξαφνικό θάνατο του Kobe Bryant, ο οποίος σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη του, Τζιάνα και άλλα τρία άτομα μετά τη συντριβή ελικοπτέρου στην Καλαμπάσα της Καλιφόρνια την Κυριακή.

Τραγική ειρωνεία ότι στο γήπεδο των Lakers, στο οποίο ο σπουδαίος αθλητής έγραψε ιστορία, διεξαγόταν η μεγάλη γιορτή των Grammy’s 2020!

Οι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης εμφανίστηκαν συντετριμμένοι από την τραγωδία, ενώ η παρουσιάστριας της βραδιάς, Alicia Keys, τραγούδησε για τον σπουδαίο βετεράνο αθλητή, ενώ η ομιλία της προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

«Βρισκόμαστε εδώ γιορτάζοντας τη μεγάλη βραδιά, αλλά για να είμαι ειλικρινής αισθάνομαι θλίψη γιατί πριν από λίγο η Αμερική και όλος ο κόσμος έχασε τον Kobe Bryant, και αισθάνομαι συντετριμμένη, εδώ, στο γήπεδο των Lakers, στον χώρο που έκτισε ο Kobe Bryant Προσευχόμαστε για αυτόν, τον κρατάμε μέσα μας και στηρίζουμε την οικογένειά του, θα κάνουμε λοιπόν κάτι πολύ μικρό, θα τραγουδήσουμε για τον Kobe Bryant», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=VM8hcNb5ptQ&feature=emb_logo
Πηγή: Star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares