Skip to main content

CELEBS

Vegan Menu στην τελετή απονομής των Όσκαρ

Ο Joaquin Phoenix τους έπεισε



Το μενού για το ετήσιο γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων στην τελετή απονομής των Όσκαρ, αποφασίστηκε πως θα είναι σχεδόν ολικά χορτοφαγικό. Στην απόφαση αυτή προχώρησε η αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία δημοσίευσε την σχετική ανακοίνωση στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με αυτή, τόσο το μενού με τα finger food, πριν από την έναρξη της απονομής, όσο και το μενού στο γκαλά που θα ακολουθήσει μετά, θα είναι 70% χορτοφαγικό και 30% vegetarian ή με ψάρι και κρέας. Η Ακαδημία στην ανακοίνωσή της τόνισε ότι «οφείλουμε να δεσμευτούμε για την στήριξη του πλανήτη».

Την χορτοφαγική αυτή «εκστρατεία» ξεκίνησε ο ταλαντούχος και vegan ηθοποιός Joaquin Phoenix, ο οποίος στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών έπεισε την Ένωση Ξένων Συντακτών του Hollywood, να βγάλει για πρώτη φορά το κρέας και το ψάρι από το γεύμα.

 

 

Οι καλεσμένοι στα  βραβεία είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα χορτοφαγικό μενού χάρη στον Phoenix. Κατά την παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας Α' Ανδρικού Ρόλου που του απονεμήθηκε, ο ίδιος δήλωσε «Θέλω να ευχαριστήσω την Ένωση Ξένων Συντακτών του Hollywood που αναγνωρίζει τον σύνδεσμο της αγροτοκαλλιέργειας και την κλιματική αλλαγή. Είναι μία πολύ θαρραλέα κίνηση που στηρίχτηκε στα φυτά για την αποψινή βραδιά. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε ιδιωτικά τζετ για να πάμε πίσω στο Palm Springs, παρακαλώ».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί