Skip to main content

CELEBS

Taylor Swift: «Κάποιες μέρες απλώς...σταματούσα να τρώω»  

Η μάχη με την ανορεξία



Για τον αγώνα που δίνει ενάντια στις διατροφικές διαταραχές, μιλάει ανοιχτά η λαμπερή Taylor Swift στο νέο ντοκιμαντέρ που ετοίμασε το Netflix και έχει ως θέμα την βιογραφία της τραγουδίστριας.

Στο ντοκιμαντέρ «Miss Americana», η pop star παραδέχεται πως οι σχολιασμοί γύρω από την εμφάνιση της ήταν αυτοί που τελικά την οδήγησαν στις τροφικές διαταραχές. Μάλιστα, η ίδια ομολογεί πως κατά την διάρκεια περιοδείας της το 2015 «ένοιωθα πως θα λιποθυμήσω στο τέλος του σόου ή ακόμα και πριν τελειώσει», αφήνοντας τον εαυτό της χωρίς φαγητό για ώρες ολόκληρες.   

Η κατάσταση αυτή, βασανίζει την 30χρόνη καλλονή αρκετά χρόνια τώρα και η ίδια δεν νιώθει καθόλου περήφανη γι’αυτό. «Κάποιες μέρες απλώς σταματούσα να τρώω. Τις υπόλοιπες κρατούσα λίστα για ό,τι έτρωγα, ενώ γυμναζόμουν εξοντωτικά μέχρι να φτάσω το νούμερο 30 στα ρούχα», αναφέρει η Swift.  Ωστόσο, η ίδια δεν παραδεχόταν ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα «Υπερασπιζόμουν αυτό που έκανα σε όλους: 'Μα τι λέτε; Ασφαλώς και τρώω, απλώς ασκούμαι πολύ' τους έλεγα. Κι όντως γυμναζόμουν. Απλώς δεν έτρωγα. Υπάρχουν πάντα κάποια στάνταρντ ομορφιάς στα οποία δεν ανταποκρίνεσαι. Αν είσαι πολύ αδύνατος, δεν έχεις οπίσθια που όλοι θέλουν να βλέπουν. Αλλά αν έχεις αρκετό βάρος για να έχεις τα οπίσθια, τότε η κοιλιά σου δεν είναι αρκετά φλατ. Είναι απλώς κάτι αδύνατο», καταλήγει πλέον σε αυτό η ίδια.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν η ίδια ήταν 18 χρόνων  «Θυμάμαι ότι, στα 18 μου, όταν εμφανίστηκα για πρώτη φορά σε εξώφυλλο περιοδικού, ο τίτλος έγραφε 'Έγκυος στα 18;" Αυτό συνέβη επειδή φορούσα κάτι που δεν έκανε την κοιλιά μου να δείχνει επίπεδη. Και μετά, όταν πήγα σε μία φωτογράφηση και ήμουν στα καμαρίνια, κάποιος που δούλευε για το περιοδικό μού είπε 'ουάου’, είναι εκπληκτικό το ότι σου κάνουν τα δείγματα. Συνήθως, κάνουμε μεταποιήσεις στα ρούχα, όμως στην περίπτωσή σου, τα παίρνουμε από την πασαρέλα και τα φοράς!' Αυτό ήταν ένα χτυπηματάκι στο κεφάλι» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τώρα πια η star, έχοντας αποδεχτεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, κάνει ασκήσεις θετικής σκέψης. «Όχι! Δεν το κάνω αυτό πια γιατί είναι καλύτερο να νομίζεις ότι δείχνεις παχύς, παρά να δείχνεις άρρωστος» δίνει ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα που την βοηθάει να συνεχίσει τον αγώνα της. Μέσα από όλο αυτό συνειδητοποίησε πως «όταν τρως φαγητό, έχεις ενέργεια, δυναμώνεις, μπορείς να κάνεις τις παραστάσεις σου και να μη νιώθεις αποκαμωμένη». Η Taylor Swift θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο στο να ισορροπήσει,  έπαιξε η ηθοποιός Jameela Jamil.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Τρίτης 30 Απριλίου

Αγκάλιασε τη φθαρτότητα ως το ανθρώπινο μεγαλείο

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

ΒΙΒΛΙΟ

Το Πάσχα των Ελλήνων ποιητών

Ελύτης, Γκάτσος, Δημουλά, Καρέλλη, Καρούζος, Χριστιανόπουλος, Σολωμός, μας βάζουν στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας