Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης

O Νικηφόρος των «Δύο Ξένων»



Έφυγε σήμερα από την ζωή  Δημήτρης Τσούτσης.  Ταλαντούχος ηθοποιός,  αξιολάτρευτος φίλος, τρυφερός ζωγράφος, ένας άνθρωπος γλυκός, αξιοπρεπής, γεμάτος χιούμορ και αγάπη για τη ζωή και την τέχνη.

Ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, ο Δημήτρης Τσούτσης,  έγινε γνωστός στο μεγάλο κοινό από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ιδιαίτερα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του MEGA "Δύο ξένοι". Στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά ήταν ο καναλάρχης και ιδιοκτήτης του σταθμού, Νικηφόρος Κασιμάτης , ενώ  ήταν το "φλερτ" και η "σχέση" της Ντένης Μαρκορα (της αγαπημένης του φίλης Ντίνας Κώνστα).



Ο Δημήτρης Τσούτσης συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αλλά και  σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως, το "Love Sorry"και  οι  «7 θανάσιμες πεθερές». Τη δεκαετία του ‘70 έπαιξε στον κινηματογράφο, στην ταινία «Παπαφλέσσας» αλλά και στη  «Δίκη των δικαστών».

Ο Δημήτρης Τσούτσης, επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Η οικογένειά του, οι φίλοι του, οι συνάδελφοί του, θα θυμόμαστε πάντα με αγάπη τον τρυφερό, ξεχωριστό, πολυτάλαντο, αγαπημένο  μας Δημήτρη. 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός