Skip to main content

CELEBS

BAFTA 2020: Το χιουμοριστικό πείραγμα του Brad Pitt για το Brexit και το Megxit

 

Το κοινό ξεσπάει σε γέλια

 



Τα βραβεία BAFTA, λίγες μέρες πριν τα φετινά Oscar, έστρεψαν το ενδιαφέρον  του κοινού, όπως κάθε χρόνο, στο Λονδίνο.  Στο κόκκινο χαλί έλαμψαν οι χολιγουντιανές παρουσίες, ωστόσο τα βλέμματα τράβηξε και η  δούκισσα του  Κέιμπριτζ, Kate Middleton, που δεν έλειψε από την βραδιά, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, πρίγκιπα William.  

Βέβαια, αυτός που ουσιαστικά έκλεψε την παράσταση,  ήταν ο Brad Pitt, ο οποίος… έλειπε κιόλας από την λαμπερή απονομή.  Την στιγμή που η Βρετανία κάνει μια εντυπωσιακή έξοδο από την  Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και που το βρετανικό παλάτι βιώνει το δράμα του με την αποχώρηση του πρίγκιπα Harry,  ο ταλαντούχος ηθοποιός  σχολίασε με τον πιο χιουμοριστικό και προσωπικό τρόπο  τόσο το Brexit, όσο και το Megxit.

Το βραβείο του Pitt, παρέλαβε η συμπρωταγωνίστριά του, Margot  Robbie, η οποία διάβασε το γλαφυρό και χιουμοριστικό μήνυμα του ηθοποιού, «Γεια σου Βρετανία, έμαθα πώς είσαι ελεύθερη, καλώς ήρθες στο κλαμπ. Καλή επιτυχία με το διαζύγιο», διάβασε η ηθοποιός, κάνοντας το κοινό να ξεσπάσει σε γέλια. Ενώ για το Megxit, είπε «Θα ονομάσει το βραβείο Χάρι, γιατί είναι ενθουσιασμένος που θα το πάρει μαζί του στις ΗΠΑ. Δικά του λόγια, όχι δικά μου», είπε γελώντας η όμορφη Robbie και αμέσως η κάμερα έκανε κοντινό στο πριγκιπικό ζευγάρι που γελούσε με την ψυχή του.

Pitt να’σαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς