Skip to main content

CELEBS

Η Milla Jovovich έγινε μαμά για τρίτη φορά!

Η φωτογραφία της ηθοποιού μέσα από το μαιευτήριο



Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Milla Jovovich, κρατώντας στην αγκαλιά της την τρίτη κόρη της.

Η 43χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο και ο διάσημος σκηνοθέτης Paul W. S. Anderson ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2009 και έχουν δύο μεγαλύτερες κόρες την 12χρονη Ever και την 5χρονη Dashiel.

Η Milla κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της  μοιραζόταν διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram και μάλιστα είχε μιλήσει ανοιχτά για τους φόβους και τις ανασφάλειές της, αφού πριν από αρκετό καιρό είχε μια αποβολή.

https://www.instagram.com/p/B8DU3nbn9pi/

Λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, είχε κάνει μία νέα ανάρτηση γράφοντας: «Η αναμενόμενη ημερομηνία του τοκετού μου είναι αύριο, οπότε ετοιμάζομαι να πάω στο νοσοκομείο από στιγμή σε στιγμή!! Είναι αστείο, γιατί ενώ νόμιζα πως θα ήταν εύκολο να γεννήσω το τρίτο μου παιδί, τώρα έχω αρχίσει να αγχώνομαι ξέροντας τι με περιμένει».

Εύχομαι το επόμενο post που θα κάνω να είναι με μια φωτογραφία της κόρης μου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη», πρόσθεσε η Milla και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, αφού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό αγκαλιά με την νεογέννητη κόρη της  και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της.

https://www.instagram.com/p/B8G3Ck8pTwd/

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department 

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές