Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Ρέμος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του

Η μικρή Ελένη, είδε πρώτη φορά τον μπαμπά της στη σκηνή!



Μοναδικές στιγμές επιφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος στη μεγαλειώδη συναυλία του το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, με την οποία ξεκίνησε η περιοδεία του. Από τη βραδιά δεν έλειψε η συγκίνηση, όταν ο τραγουδιστής έκανε αφιέρωση στην κόρη του, Ελένη, που ήταν στις κερκίδες και είδε για πρώτη φορά ολόκληρη συναυλία του μπαμπά της!

Το στάδιο του Tae Kwon Do γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, με κάποιες εκτιμήσεις να μιλούν για σχεδόν 10.000 θεατές. Η έναρξη της φαντασμαγορικής και υψηλών προδιαγραφών βραδιάς, έγινε με την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του.

https://www.instagram.com/p/B650qa3AC-P/

Στις κερκίδες βρέθηκε και η οικογένεια του αγαπημένου ερμηνευτή, με την μικρή Ελένη, που γεννήθηκε το 2015, να παρακολουθεί τη συναυλία καθισμένη στην αγκαλιά της μητέρας της, Υβόννης Μπόσνιακ και με φανερό ενθουσιασμό.

https://www.instagram.com/p/B4KSlPnAC5Q/

Χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του, ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στην κόρη του το τραγούδι του «Χρόνια Πολλά», μιας και σήμερα, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, η Ελένη έχει τα γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στην Ελένη, χρόνια πολλά στο κορίτσι μου», είπε πριν αρχίσει να τραγουδά και ο κόσμος τον χειροκρότησε, για άλλη μία φορά, ενώ στο video wall εμφανίστηκαν φωτογραφίες της μικρής!

Η ξεχωριστή βραδιά είχε και εκπλήξεις, με τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ντουέτα (τα οποία είχαν κρατηθεί μυστικά μέχρι τηντελευταία στιγμή)  με συναδέλφους του! Με σειρά εμφάνισης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος Πυροβολάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Μαντώ και Καίτη Γαρμπή, στα τραγούδια «Μπορεί Να Βγω», «Τετάρτη Βράδυ», «Εμείς» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων».

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network