Skip to main content

CELEBS

MEGA μου!

H mega-λη επιστροφή



Ο αγαπημένος Γιώργος Καπουτζίδης, το ελληνικό σεναριογραφικό φαινόμενο, βρέθηκε σήμερα στη πρεμιέρα του Mega στο πάνελ της εκπομπής Mega Mag και μεταξύ άλλων εκτός από το θετικό σχολιασμό για την  επιστροφή του μεγάλου καναλιού, μας αποκάλυψε μερικά από τα καινούρια του σχέδια, ενώ μίλησε και για τη δική του επάνοδο στις οθόνες μας..

Τη σκυτάλη για τη μυθοπλασία θα πάρει φέτος τον Οκτώβριο ο αγαπημένος μας συγγραφέας-ηθοποιός μαζί με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου  και τον Πέτρο Mπούτο (ομάδα μυθοπλασίας του Mega)  και ένα είναι το μόνο σίγουρο: για άλλη μια φορά, με το μοναδικό του χιούμορ αλλά και την αλήθεια με την οποία προσεγγίζει τους χαρακτήρες των σειρών του, θα μας συνεπάρει.

Οι σειρές του Γιώργου Καπουτζίδη έχουν ιδιαίτερη θέση στις καρδιές όλων μας κι αυτό, όπως είπε σήμερα ο ίδιος, οφείλεται στη διαχρονικότητα που αποπνέουν θυμίζοντας παλιές ελληνικές σειρές.

Όλα μαρτυρούν, λοιπόν, πως το Μega θα επανέλθει μαχητικά στη ψυχαγωγία , αφού και η σκέψη που μοιράστηκε στο πάνελ ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι πως σκέφτεται να καταπιαστεί με νέα σενάρια…

Ανυπομονούμε!

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department