Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς

 

Ο πολυαγαπημένος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα

 


Μελίνα Αδαμοπούλου

 

Ο παντοτινός έφηβος, ο σπουδαίος ηθοποιός που χάρισε χαρά και  γέμισε χαμόγελο τη ζωή μας, ο αγαπημένος μας "φσσστ ποϊνγκ" έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη με την είδηση του θανάτου του. 

Ο Κώστας Βουτσάς, τις τελευταίες 20 ημέρες νοσηλευόταν, έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού. Μέχρι πριν ένα μήνα όργωνε τη σκηνή, σαν "βασιλιάς,"στην παιδική παράσταση"Σταχτοπούτα". 

Η πρώτη επαφή με το θέατρο, όπως έχει πει, ήταν στα σχολικά του χρόνια όταν ο προπονητής του τον είχε στείλει για προπόνηση στη Μηχανιώνα κι έλαβε μέρος στην παράσταση της κατασκήνωσης. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Μακεδονικού Ωδείου, συμμετείχε σε επιθεωρήσεις στο Στρατιωτικό Θέατρο Θεσσαλονίκης κι αφού περιπλανήθηκε με τα μπουλούκια δύο χρόνια σε χωριά και κωμοπόλεις της Μακεδονίας « η Καλή Καλό τον κατέβασε Αθήνα», όπως έχει πει ο ίδιος. 

Έδωσε εξετάσεις για να πάρει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, την οποία τελικά του έδωσαν στην τρίτη προσπάθεια αφού η επιτροπή τον είχε απορρίψει δύο φορές, επειδή δεν «έκανε για ηθοποιός» όπως του είχαν πει. 

Η πρώτη ταινία που συμμετείχε, ως κομπάρσος, ήταν στην κωμωδία «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται» (1953, του Γιώργου Λαζαρίδη). Τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη  ήρθαν πολύ μετά.

 Ο Κώστας Βουτσάς έχει τρεις κόρες- τη Σάντρα από τον γάμο του με την Έρρικα Μπρόγιερ, την Θεοδώρα και τη Νικολέττα από τον γάμο του με την Θεανώ Παπασπύρου και έναν γιό, τον τετράχρονο Φοίβο, από τον γάμο του το 2016 με την ηθοποιό Αλίκη Κατσαβού.

Απολάμβανε  την αγάπη του κόσμου που τον ακολουθούσε  πιστά σε όλες του τις παραστάσεις.

Ο ίδιος λάτρευε τη ζωή, το θέατρο και τις γυναίκες.  «Γυναίκες κούκλες όλες!" έλεγε. " Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές. Το ξέρει και η Αλίκη, της το λέω." 

Τον αποχαιρετούμε μ'ενα χαμόγελο, με τη σκέψη γεμάτη από την θετική του ενέργεια  και ξέρουμε πως θα ζει πάντα ανάμεσά μας . 

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας "φσσστ πόϊνγκ"...

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς