Skip to main content

CELEBS

Όταν η Gigi Hadid υπερασπίστηκε δημόσια τον Zayn

‘’Zayn, σε πειράξανεεε’’;



Μετά την είδηση περί επανασύνδεσης του πολυσυζητημένου ζευγαριού Gigi Hadid – Zayn Malik, οι δυο τους φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένοι και ενωμένοι από ποτέ.

Το γνωστό super model μάλιστα δεν δίστασε να υπερασπιστεί δημοσίως τον αγαπημένο της και ‘’να τα βάλει’’ με γνωστό youtuber.

Πιο αναλυτικά ο 23χρονος Youtuber Jake Paul επιτέθηκε λεκτικά στον Zayn Malik μέσω Twitter. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Paul συναντήθηκε τυχαία με το ζευγάρι στο Los Angeles σε έναν αγώνα μποξ. Ανάρτησε μία σειρά από tweets απευθυνόμενος στον Malik με επιθετικό τόνο τα οποία στη συνέχεια διέγραψε.

"Σχεδόν χρειάστηκε να χειροκροτήσω τον Zayn από τους One Direction επειδή είναι ένας μικρός τύπος και έχει ύφος. Zayn (το ξέρω ότι) το διαβάζεις αυτό σταμάτα να είσαι θυμωμένος επειδή γύρισες μόνος σου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου. Αισθάνομαι άσχημα για όσους έγιναν σταρ ως παιδιά’’, έγραψε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά τις αναρτήσεις αυτές στο Twitter η Gigi Hadid πήρε θέση και αποφάσισε να απαντήσει στον 23χρονο. Απάντησε χαρακτηριστικά:

"Lol επειδή δεν θέλει να αράξει μαζί με σένα και τους ντροπιαστικούς σου groupies από το Youtube; Μόνο στο σπίτι με τους καλύτερους του φίλους γιατί έχει εμένα γλυκέ μου. Πήγαινε για ύπνο".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.