Skip to main content

CELEBS

Demi Moore: Ο ξέφρενος χορός με την εντυπωσιακή τουαλέτα

Απαστράπτουσα και λίγα λέμε



Η διάσημη Demi Moore είναι η επιτομή της κομψής γυναίκας. Kαταφέρνει έτσι πάντα οι εμφανίσεις της να είναι το επίκεντρο πολλών συζητήσεων. Στα 57 της πιο όμορφη από ποτέ, συνεχίζει και μαγεύει τους θαυμαστές της με την λαμπερή και όμορφη παρουσία της.

https://www.instagram.com/p/B9E7vwtHgvC/

 

Αυτή την φορά, έκανε μια απαστράπτουσα εμφάνιση στο Παρίσι, που θα την θυμόμαστε για καιρό. Η ίδια βρέθηκε στο Harper's Bazaar Exhibition, φορώντας μια εκπληκτική δημιουργία του οίκου Dior που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα. H Demi Moore διάλεξε ένα ρομαντικό στράπλες φόρεμα, σε nude απόχρωση στο πάνω μέρος, ενώ κατέληγε σε γκρι-ασημί μεταλιζέ χρώμα στο τελείωμα. Λεπτό δίχτυ κάλυπτε το ντεκολτέ και τα χέρια. Το παραμυθένιο αυτό φόρεμα ήταν σίγουρα πρωταγωνιστής, όμως τα βλέμματα τράβηξαν και τα μαλλιά της, τα οποία ήταν πιασμένα σε μια μακριά γαλλική πλεξούδα. Η πριγκιπική αυτή εμφάνιση συμπληρώνονταν εκπληκτικά με το εντυπωσιακό μενταγιόν που φορούσε το λαιμό.

Η ίδια η Demi Moore, μοιράστηκε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram, ανεβάζοντας ακόμη και ένα βίντεο όπου χορεύει ξέφρενα, με την πλεξούδα της να κινείται έντονα, στο πάρτι με τον creative director του Οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli.  

 

https://www.instagram.com/p/B9FIzjDHOlu/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός