Skip to main content

CELEBS

O Daniel Craig ποζάρει ημίγυμνος

Και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό



Ο Daniel Craig ή αλλιώς James Bond, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του περιοδικού GQ και μας έκανε να παραμιλάμε με το πόσο νεανικός και γοητευτικός δείχνει στα 52 του χρόνια. Δύσκολα πιστεύει κάνεις την ηλικία του, αφού η φυσική του κατάσταση είναι εξαιρετική, βάζοντας τα γυαλιά στις μικρότερες ηλικίες.

https://www.instagram.com/p/B9g9Zn_p69S/

Η νέα φωτογράφιση του, με την οποία παρουσίαζε την νέα ταινία  No Time to Die, στην οποία υποδύεται τον πράκτορα 007, ήταν πιο αποκαλυπτική από ποτέ. Σε αυτή βλέπουμε τον διάσημο ηθοποιό ή James Bond, να ποζάρει ημίγυμνος από την μέση και πάνω, αφήνοντας το καλογυμνασμένο του σώμα ακάλυπτο. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως «Χρειάστηκε πολύ μεγάλη σωματική προετοιμασία, γι’αυτό και πήρε πέντε χρόνια η καινούργια ταινία».

https://www.instagram.com/p/B9g9Ax5HY4c/

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο λόγω κορωνοϊού και ο αγαπημένος ηθοποιός επανέρχεται μετά από 5 χρόνια στον ρόλο που τον έκανε δημοφιλή σε όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/p/B9hIN_GJp9z/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department