Ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό από φθινόπωρο;

Σε τι στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του με το κανάλι...

Αναστασία Τουρούτογλου

Σε κλίμα συγκινησιακής φόρτισης έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες το Πρωινό, ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατής για τη νέα σεζόν. 

Παρ' όλα αυτά η ομάδα της πολύ πετυχημένες πρωινής εκπομπής δεν θα βγει στον αέρα ακριβώς όπως την ξέρουμε, αφού ήδη η αποχώρηση της Λάουρα Νάργες είναι γεγονός. Απ' ότι όλα δείχνουν αντικαταστάτρια της πρόκειται να είναι η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της εκπομπής σκοπεύουν να προσθέσουν ακόμα ένα πρόσωπο στο πάνελ της εκπομπής. Τον Άρη Καβατζίκη.

Πρόσωπο από το κοντινό του περιβάλλον αποκάλυψε ότι o Άρης «το σκέφτεται σοβαρά και σίγουρα δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες. Ωστόσο πέρα από μια συζήτηση – πρώιμου σταδίου – δεν έχει υπάρξει κάτι. Όλα είναι υπό σκέψη, ακόμα δεν έχει πάρει καμία συγκεκριμένη απόφαση».

Πάντως ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Γιώργος Λιανός παραμένουν σίγουρα στις θέσεις τους, το ίδιο και η Σάσα Σταμάτα, η οποία είναι άλλωστε και πολύ κοντά με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. 

aris-kavatzikis-official-2.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares