Skip to main content

CELEBS

Άγριες Μέλισσες: Ντόμινο.. εξομολογήσεων!

 

Διάβασε τη συνέχεια...



 

Η Ασημίνα συνεχίζει το σχέδιο που οργάνωσε με τη Μυρσίνη και αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της. Η δε Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές, όμως, άθελά της, το μυστικό της αποκαλύπτεται σε κάποιον.

Σύμφωνα με το TV O’clock, η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητάει τη βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν είναι πια η ίδια. Η προδοσία που βίωσε στις Άγριες Μέλισσες από τις αδελφές της είναι αγκάθι στην καρδιά της και την πληγώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Το μοναδικό πράγμα που της δίνει δύναμη είναι αυτό το παιδί που θα έρθει στον κόσμο και θα μεγαλώσει σαν να είναι δικό της.

Η Ασημίνα, μάλιστα, δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω. Φτάνει στο σημείο δε να κατηγορήσει την αδελφή της πως τη νύχτα του φόνου προκάλεσε εκείνη τον Σέργιο ερωτικά και πως εξαιτίας της έβαψαν τα χέρια τους με αίμα. Οι απίστευτες κατηγορίες που εξαπολύει πληγώνουν πολύ την Δρόσω, ωστόσο εκείνη δεν αντιδρά καθώς ξέρει πως πλήγωσε ανεπανόρθωτα την αδελφή της.

Η πλοκή στις Άγριες Μέλισσες κρύβει κάθε μέρα και μια νέα έκπληξη, μια νέα ανατροπή που οδηγεί την ιστορία σε αχαρτογράφητα μονοπάτια και τους ήρωες σε αντιδράσεις και αποφάσεις απρόβλεπτες…

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;