Skip to main content

CELEBS

Merry Christmas από την Madonna.

H διάσημη τραγουδίστρια μας κάνει ένα δωράκι! Ναι, και σε σένα, και σε σένα, και σε σένα...



 

Η Madonna  είχε προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το 13ο άλμπουμ της "Rebel Heart" την άνοιξη του 2015.  Ωστόσο την πρόλαβαν οι εξελίξεις.

Οι χάκερ και τα torrents είχαν όπως φάνηκε άλλα σχέδια για την Βασίλισσα της ποπ που είχε να κυκλοφορήσει νέα δουλειά από το MDNA του 2012. Έτσι, διέρρευσαν  παράνομα 13 πρώιμες βερσιόν των κομματιών στο διαδίκτυο. 

Ως απάντηση, λοιπόν, η Madonna κυκλοφόρησε 6 επίσημες εκδοχές των κομματιών προς πώληση στα iTunes. Θα κυκλοφορήσει και άλλα τραγούδια στις 9 Φεβρουαρίου και ολοκληρωμένο το άλμπουμ την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου από την Interscope. Τα κομμάτια είναι τα "Living for Love," "Devil Pray," "Ghosttown," "Unapologetic Bitch," "Illuminati" και η συνεργασία της με την Niki Minaj"Bitch I'm Madonna." Παραγωγοί του άλμπουμ είναι οι Diplo, Kanye West, Billboard, Dahi, Blood Diamonds και η ίδια. 

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Madonna πόσταρε μια φωτογραφία από ένα σπασμένο iPod στο Instagram σαν αντίδραση στην διαρροή του κομματιού "Rebel Heart" εξηγώντας πως «Αυτό το σπασμένο ipod είναι ένα σύμβολο της ραγισμένης μου καρδιάς! Έκλεψαν και διέρρευσαν την μουσική μου. Με βίασαν σαν άνθρωπο και σαν καλλιτέχνη#fuckedupshit»

Και συνέχισε: «Ζητάω από τους αληθινούς φαν μου να με σεβαστούν σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο και να μην αγοράσουν, μοιραστούν ή να ποστάρουν ακυκλοφόρητες εικόνες ή μουσική. Εύχομαι και προσεύχομαι να βρούμε την πηγή της διαρροής σύντομα. Μέχρι τότε είμαι ευγνώμων για όποια πληροφορία υπάρχει και ακόμη πιο ευγνώμων για την στήριξη και την αφοσίωση σας. Σας παρακαλώ αφήστε με να τελειώσω την δουλειά μου για να σας δώσω τον καλύτερο μου εαυτό.».

Μπορείς να ακούσεις να νέα της τραγούδια κάνοντας κλικ εδώ

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024