Skip to main content

CELEBS

Κορωνοϊός: Ο Θοδωρής Αθερίδης στέλνει το δικό του μήνυμα

«Μένουμε σπίτι!»



Το δικό του μήνυμα για τον τον νέο κορωνοϊό θέλησε να στείλει ο ηθοποιός, Θοδωρής Αθερίδης, προτρέποντας μέσω βίντεο που ανέβασε στο instagram, να μείνουμε σπίτι αυτές τις δύσκολες μέρες που ο ιός αναμένεται να έχει έξαρση και στη χώρα μας.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, τόνισε να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα τρίτης ηλικίας, αλλά και στους νεότερους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και να μην ρισκάρουμε να κολλήσουμε ούτε εκείνους, αλλά να μη νοσήσουμε ούτε εμείς.

«Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους. Και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι! Όλοι!».

Αναλυτικά δήλωσε:

«Και να λοιπόν που έφτασε η ώρα και η δική μου η γενιά να βρεθεί αντιμέτωπη με κάτι πολύ σοβαρό. Κάτι πολύ σοβαρό και κάτι πολύ απλό ταυτόχρονα. Λέω πως είναι απλό, γιατί είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να διαχειριστούμε τις συνέπειες αυτής της σοβαρότητας. Όλοι έχουν ανθρώπους στην τρίτη ηλικία που θα θέλαμε να τους δούμε να ζούνε πολλά χρόνια ακόμα. Έχουμε φίλους νεότερους, σε ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι θα κινδυνεύσουν άμεσα αν κολλήσουν τον νέο κορωνοϊό. Μένουμε σπίτι. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να μη μεταδώσουμε και για να μην κολλήσουμε και εμείς οι ίδιοι τον νέο κορωνοϊό. Οποιαδήποτε κυβέρνηση, οποιοδήποτε κράτος, ό,τι μέτρα κι αν πάρει αν ο πολίτης ο ίδιος δεν δείξει ατομική ευθύνη και συνέπεια, τότε τα πράγματα δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Μένουμε σπίτι! Όλοι!».

https://www.instagram.com/p/B9pV-GMFocm/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.