Skip to main content

CELEBS

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου για τις μέρες που βιώνουμε

«Όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα»



Η πολυαγαπημένη παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, αποφάσισε να μοιραστεί μερικές σκέψεις της, με τους followers της στο Instagram, για όλα αυτά που βιώνει ο ολόκληρος ο κόσμος σήμερα. Σκέψεις που λίγο πολύ κάνουμε όλοι μας αυτές τις μέρες για όσα είχαμε αλλά δεν εκτιμήσαμε καθώς και για όσα χάσαμε και πρέπει να μας διδάξουν.

«Όλα θα πάνε καλά. Με δύναμη, υπομονή και κουράγιο», κλείνει την ανάρτηση της με τις τρεις αυτές παρηγορητικές αλλά γεμάτες αισιοδοξία λέξεις.

«Και περνούν οι μέρες σαν νερό και φεύγουν οι στιγμές κι εμείς τις αφήνουμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα έρθουν άλλες καλύτερες και η καθημερινότητα κυλάει και μαζί της κι εμείς. Και έτσι ξαφνικά μια μέρα νιώθεις ότι τίποτα δεν είναι όπως πριν. Δεν το υπολόγισες. Δεν εκτίμησες σωστά. Και ό,τι έβλεπες στις ταινίες και θεωρούσες υπερβολές είναι τώρα μπροστά σου. Και τώρα τρέχεις να προλάβεις τι; Αφού τώρα πρέπει να σταματήσεις. Σε πρόλαβαν τα γεγονότα. Και όλα γκρεμίζονται από τη μια μέρα στην άλλη.

Και όλα αυτά που θεωρούσες δεδομένα μέχρι χθες, σήμερα φαντάζουν πολύτιμα. Και έτσι ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι το να ζεις την κάθε στιγμή και την κάθε μέρα όσο πιο δυνατά μπορείς δεν είναι ρομαντικό σενάριο μιας γαλλικής κομεντί, είναι η αλήθεια της ζωής και πρέπει να σε διδάξει.

Γιατί πολύ απλά η ζωή είναι ωραία, οι στιγμές πολύτιμες και όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Υπομονή. Κουράγιο. Δύναμη».

https://www.instagram.com/p/B91CTRqhMA8/

 

Διαβάστε επίσης