Skip to main content

CELEBS

Σμαράγδα Καρύδη: Η έκκληση της στους πλούσιους Έλληνες

«Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη, παιδιά»



Το τελευταίο διάστημα, τα ανατρεπτικά γεγονότα που συγκλονίζουν τον πλανήτη έχουν ευαισθητοποιήσει ιδιαίτερα πολλούς Έλληνες και ξένους celebrities, οι οποίοι με τον τρόπο τους προσπαθούν να περάσουν το μήνυμά τους στον κόσμο, ώστε να λάβει σοβαρά τα μέτρα δημόσιας υγείας που έχουν ληφθεί. Με σύνθημα τους το #μενουμεσπιτι, δημοσιεύσουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, μηνύματα αισιοδοξίας στους χιλιάδες followers τους.

Αυτή την φορά, η πολυαγαπημένη ηθοποιός  Σμαράγδα Καρύδη, ανέβασε ένα βίντεο-έκκληση στο προφίλ της στο Instagram, ζητώντας την βοήθεια των πλούσιων  Ελλήνων, να συμβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, παίρνοντας ως παράδειγμα τους μεγάλους οίκους της Ιταλίας (Armani, Benetton κ.α.), οι οποίοι με υπέρογκες δωρεές τους βοήθησαν την χώρα τους, ζήτησε απο τους Έλληνες «που δεν ξέρουν τι έχουν» να στηρίξουν οικονομικά την χώρα τους.

https://www.instagram.com/p/B9plgVHJFob/

Όσα είπε η ίδια στην ανάρτηση της: «Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν. Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη, παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα: χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε.

Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, τον Ζάππα, τον Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας. Κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε έναν δρόμο και να μην μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών.

Κάν’τε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάν’τε το απ’ το σπίτι. Να είσαστε καλά!»

https://www.instagram.com/p/B94PGqdJPjS/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός