Skip to main content

CELEBS

Ellen DeGeneres: Πρώην εργαζόμενοί της την αποκαλούν «τον πιο κακό άνθρωπο»

Φανατικοί ‘’haters’’ κατά της διάσημης παρουσιάστριας



Κύματα τεράστιου ‘’hate’’ φαίνεται πως έστειλε το Twitter στην πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια Ellen DeGeneres, προκαλώντας αντιδράσεις, εκπλήξεις και διαμάχες.

 Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο κωμικός Kevin T. Porter κάλεσε τους χρήστες του Twitter να μοιραστούν «αληθινές» και «άσχημες εμπειρίες» που είχαν κατά τη συναναστροφή τους με τη Ellen, με τον ίδιο να την αποκαλεί «έναν από τους πιο κακούς ανθρώπους εν ζωή», ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του.

https://www.instagram.com/p/B92kKX3hJBR/

Σύμφωνα με έναν χρήστη του Twitter, η πρώην επικεφαλής της συγγραφικής ομάδας πίσω από το “The Ellen DeGeneres Show”, η Karen Kilgariff, απολύθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα επειδή απεργούσε. «Η Karen ήταν επικεφαλής σεναρίου για εκείνη επί 5 χρόνια μέχρι την απεργία των δημοσιογράφων. Όταν αρνήθηκε να σπάσει την απεργία απολύθηκε και η Ellen δεν της ξαναμίλησε ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ενώ σύμφωνα με ένα ακόμη tweet, μία δημοσιογράφος που έγραφε για το show της Ellen, δεν είχε δεχθεί ποτέ έναν απλό χαιρετισμό από εκείνη. «Στην πραγματικότητα με την πρόσληψή τους τούς ενημέρωναν ότι δεν επιτρέπεται να μιλήσουν στην Ellen».

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο Benjamin Siemon, η 62χρονη παρουσιάστρια έχει πολύ ευαίσθητη… μύτη. «Όλοι πρέπει να τρώνε μία τσίχλα από αυτές που υπάρχουν σε ένα μπολ έξω από το γραφείο της πριν μπουν μέσα να της μιλήσουν. Και αν νομίζει ότι μυρίζεις κάπως εκείνη την ημέρα, πρέπει να πας σπίτι σου να κάνεις ντουζ και να επιστρέψεις».

https://www.instagram.com/p/B-App48B1Yc/

Ο ίδιος μοιράστηκε και μια ακόμη ιστορία. «Ένας νέος εργαζόμενος προειδοποιήθηκε ότι κάθε μέρα διαλέγει κάποιον για να δείχνει πραγματικό μίσος. “Δεν είναι δικό σου φταίξιμο, απλά άντεξέ το για εκείνη την ημέρα, και την επόμενη θα είναι κακιά με κάποιον άλλο”, του είχαν πει. Δεν το πίστεψε μέχρι που αποδείχτηκε απόλυτα αληθινό», σημείωσε ο Siemon.

Και οι ιστορίες δεν σταματούν εδώ… Σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα των χρηστών στο Twitter, παρουσιάζουν την Έλεν με άσχημη συμπεριφορά ακόμη και εκτός πλατό.

Μία γυναίκα που είχε σερβίρει brunch στην Ellen DeGeneres και τη σύζυγό της Portia De Rossi κόντεψε να χάσει τη δουλειά της και η αιτία ήταν το μανικιούρ της! Η Ellen έγραψε ένα email με παράπονα στη διεύθυνση του εστιατορίου για το γεγονός ότι το μανικιούρ της υπαλλήλου ήταν ξεφλουδισμένο.

Ενώ τέλος, άλλος χρήστης αποκάλυψε πώς η Ellen πέταξε στο πρόσωπο σερβιτόρου ένα πιάτο με σολομό γιατί έγινε λάθος στην παραγγελία της, καθώς είναι ορκισμένη vegetarian.

Όπως είναι λογικό η υπόθεση έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού και αναμένεται να δούμε αν θα πάρει θέση η ίδια σε όλα τα παραπάνω…

πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.