Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: "Δεν είναι η ώρα για άρνηση"

Το μήνυμα για τις μέρες της καραντίνας



Η κρίση της παγκόσμιας υγείας συνεχίζεται, με την πανδημία του κορωνοϊού να εξαπλώνεται ραγδαία. Όλοι οι άνθρωποι, κοινοί θνητοί και celebs έχουν κληθεί να προσαρμοστούν στην νέα αυτή πραγματικότητα ακολουθώντας τους κανόνες προστασίας που επιβάλει ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας. Η Gwyneth Paltrow όπως φαίνεται έχει πάρει και αυτή τα μέτρα της και προστατεύεται από τον COVID-19.

Η διάσημη ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Brad Falchuk, επισκέφτηκαν την τοπική αγορά αγροτών της Καλιφόρνιας, παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις ενάντια στον ιό. Συγκεκριμένα, η Paltrow ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφία με την ίδια να φοράει προστατευτική μάσκα αλλά και γάντια μετά την επιστροφή της από την αγορά.

 Η 47χρονη ηθοποιός δημοσίευσε την φωτογραφία θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα για την πανδημία που μας ταλαιπωρεί, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «O Brad Falchuk και εγώ είμαστε ευγνώμονες που η τοπική αγροτική αγορά ήταν ανοικτή σήμερα το πρωί. Περπατήσαμε εκεί (κρατώντας αρκετή απόσταση), φορώντας μάσκες και γάντια όταν πλησιάσαμε στην αγορά, τις οποίες βγάλαμε μόνο όταν βρισκόμασταν σχεδόν πίσω στο σπίτι και δεν υπήρχαν άλλοι πεζοί σε κοντινή απόσταση", έγραψε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός. "Χθες άκουσα ιστορίες πεζοπορίας σε δρόμους και πάρκα.
Παρόλο που όλοι μαθαίνουμε να ζούμε στη νέα πραγματικότητα, πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη τις οδηγίες και να μην κάνουμε κατάχρηση των ελευθεριών που έχουμε ακόμα. Ας περιοριστούμε στο παντοπωλείο και τις βασικές διαδρομές, ποδηλασία ή βόλτες (με πειθαρχία στο σωστό πρωτόκολλο). Δεν είναι "η ώρα για άρνηση",  συνέχισε να ενθαρρύνει τους άλλους να βγουν έξω όσο το δυνατόν λιγότερο, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η διάδοση του κορωνοϊού. "Πρέπει να το πάρουμε σοβαρά όλο αυτό", δήλωσε. "Ήρθε η ώρα να φωλιάσετε, να διαβάσετε, να καθαρίσετε τις ντουλάπες, να κάνετε κάτι που πάντα θέλατε να κάνετε (να γράψετε ένα βιβλίο, να μάθετε ένα μουσικό όργανο, μια γλώσσα ή να ανακαλύψετε το διαδίκτυο, να σχεδιάσετε ή να ζωγραφίσετε), βλέποντας φωτογραφίες, μαγειρεύοντας, αλλά παράλληλα και να συνδεθείτε σε βαθύτερο επίπεδο με τους ανθρώπους που αγαπάτε».

https://www.instagram.com/p/B-DghIGjf-d/

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.