Skip to main content

CELEBS

Στέλιος Ρόκκος: «Να υπάρχει αλληλεγγύη και μετά τον κορωνοϊό»

Ο τραγουδιστής περνά τις ημέρες της καραντίνας στη Λήμνο



Ο Στέλιος Ρόκκος «Μένει Σπίτι» όχι στην Αθήνα αλλά στην αγαπημένη του Λήμνο. Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του,  πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό λίγο καιρό πριν η κυβέρνηση λάβει αυστηρά μέτρα για την προστασία κατά του κορωνοϊού.

Ο Στέλιος Ρόκκος δεν χάνει το χιούμορ του oύτε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Περιγράφοντας την καθημερινότητά του είπε πως δεν έχει αλλάξει κάτι σημαντικό. «Το μόνο που με στενοχωρεί είναι αυτός ο εξαναγκασμός, αλλά όχι ότι θα έβγαινα και από το σπίτι". 

https://www.instagram.com/p/B79Lf7fHRxJ/

Λίγο πριν το κλείσιμο σχολίασε τη κατάσταση που βιώνει όλος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. «Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρει κανείς να σου απαντήσει πότε θα τελειώσει. Είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση, αλλά ελπίζω όταν όλο αυτό φτάσει στο τέλος του να μας έχει μείνει η υπερπροσπάθεια που έχει γίνει στον τομέα της επιστήμης να βρει το εμβόλιο, αλλά και σε θέμα κρατών να μας μείνει. Με λίγα λόγια να είμαστε αλληλέγγυοι και να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department