Μαρία Τζομπανάκη: «Οι Έλληνες μπροστά στον κίνδυνο συσπειρώνονται»

Όσα είπε η ηθοποιός από την καραντίνα στη Νέα Υόρκη

Κωνσταντίνα Κύρκου

Σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, όχι όμως στην Αθήνα αλλά στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω skype στους «Κου Κου»  και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Όπως είπε τα πράγματα εκεί έχουν παραλύσει εξαιτίας της καραντίνας. Όταν πρωτοξέσπασε η επιδημία ο σύζυγός της, ο οποίος είναι χημικός μηχανικός κι έχει σχετικές γνώσεις, της πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα ώστε να είναι πιο ασφαλής. Δεν ακολούθησε τη συμβουλή του, γιατί δεν πίστεψε στην αρχή πως η κατάσταση θα εξελιχθεί σε τόσο κρίσιμη οπότε παρέμεινε εκεί. «Για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυπίστεψα, ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο κακό. Δεν το έχω ξαναζήσει κιόλας» είπε, συμπληρώνοντας: «Μετά δεν ήθελα να τον αφήσω και μόνο. Γιατί εδώ δεν έχουμε κανένα άλλο. Είμαστε μόνο εγώ κι αυτός».

Κλείνοντας η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως «Οι Έλληνες έχουν ένα καλό. Μπροστά σε έναν κίνδυνο συσπειρώνονται» ενώ το μήνυμα της για τις ημέρες αυτές αναφέρει «Είναι ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με τις οικογένειες μας, τους συζύγους μας…να μονιάσουμε, γιατί αν είμαστε μονιασμένοι και αν αγαπιόμαστε, είμαστε καλά προστατευμένοι γιατί θα σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ο ένας θα προστατεύει τον άλλον».

 

Πηγή: Star.gr

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares