Skip to main content

CELEBS

Μαρία Τζομπανάκη: «Οι Έλληνες μπροστά στον κίνδυνο συσπειρώνονται»

Όσα είπε η ηθοποιός από την καραντίνα στη Νέα Υόρκη



Σε καραντίνα λόγω του κορωνοϊού βρίσκεται η Μαρία Τζομπανάκη, όχι όμως στην Αθήνα αλλά στη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της. Η ηθοποιός εμφανίστηκε μέσω skype στους «Κου Κου»  και περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ.

Όπως είπε τα πράγματα εκεί έχουν παραλύσει εξαιτίας της καραντίνας. Όταν πρωτοξέσπασε η επιδημία ο σύζυγός της, ο οποίος είναι χημικός μηχανικός κι έχει σχετικές γνώσεις, της πρότεινε να γυρίσει στην Ελλάδα ώστε να είναι πιο ασφαλής. Δεν ακολούθησε τη συμβουλή του, γιατί δεν πίστεψε στην αρχή πως η κατάσταση θα εξελιχθεί σε τόσο κρίσιμη οπότε παρέμεινε εκεί. «Για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυπίστεψα, ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο κακό. Δεν το έχω ξαναζήσει κιόλας» είπε, συμπληρώνοντας: «Μετά δεν ήθελα να τον αφήσω και μόνο. Γιατί εδώ δεν έχουμε κανένα άλλο. Είμαστε μόνο εγώ κι αυτός».

Κλείνοντας η ταλαντούχα ηθοποιός παραδέχτηκε πως «Οι Έλληνες έχουν ένα καλό. Μπροστά σε έναν κίνδυνο συσπειρώνονται» ενώ το μήνυμα της για τις ημέρες αυτές αναφέρει «Είναι ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα με τις οικογένειες μας, τους συζύγους μας…να μονιάσουμε, γιατί αν είμαστε μονιασμένοι και αν αγαπιόμαστε, είμαστε καλά προστατευμένοι γιατί θα σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ο ένας θα προστατεύει τον άλλον».

 

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.