Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Κάρολος: Μίλησε πρώτη φορά για τον κορωνοϊό

Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου βγήκε από την αυτοαπομόνωση



O πρίγκιπας Κάρολος της Βρετανίας ανάρρωσε από τον κορωνοϊό και μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας του! Ο 71χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου βγήκε από την αυτοαπομόνωση τη Δευτέρα, αφού εμφάνισε, όπως είπε, «ευτυχώς... σχετικά ήπια συμπτώματα», ενώ σύμφωνα με το γραφείο του η κατάσταση της υγείας του είναι πλέον καλή.

Σε ένα βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Κάρολος ανέφερε ότι αν και έχει αναρρώσει, συνεχίζει να τηρεί την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη γενική απομόνωση.  Μάλιστα, η σύζυγός του Καμίλα, ηλικίας 72 ετών, το τεστ της οποίας έχει βγει αρνητικό, παραμένει επίσης σε αυτοαπομόνωση έως το τέλος της εβδομάδας, για το ενδεχόμενο να εκδηλώσει συμπτώματα.

«Καθώς όλοι μας το μαθαίνουμε, είναι μια περίεργη, εκνευριστική και συχνά οδυνηρή εμπειρία, όταν η παρουσία της οικογένειας και των φίλων δεν είναι πλέον δυνατή και οι κανονικές δομές της ζωής ξαφνικά καταρρέουν», επισήμανε.

«Σε μια τόσο πρωτόγνωρη και αγχωτική περίοδο στις ζωές όλων μας, η σύζυγός μου και εγώ σκεφτόμαστε ειδικά όλους εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους υπό τόσο δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες και εκείνους που πρέπει να υπομείνουν την ασθένεια, την απομόνωση και τη μοναξιά» σημειώνει ο Κάρολος, από το σπίτι του στη Σκωτία.

Επίσης, ο πρίγκιπας Κάρολος αποτίει φόρο τιμής στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, οι οποίοι, όπως τονίζει, βρίσκονται αντιμέτωποι με τεράστια πίεση και κίνδυνο, ενώ υπογραμμίζει ότι η «πλήρης, ανιδιοτελής αφοσίωση στο καθήκον» κάνει το έθνος περήφανο. «Ως έθνος, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια βαθιά απαιτητική κατάσταση, που όλοι μας έχουμε επίγνωση ότι απειλεί τον βιοπορισμό, τις επιχειρήσεις και την ευημερία εκατομμυρίων συμπατριωτών μας. Κανείς μας δεν μπορεί να πει πότε αυτό θα τελειώσει, όμως θα τελειώσει».

Πηγή: Star.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network