Skip to main content

CELEBS

ΜΕΛΙSSES: Κατέθεσαν 5.000€  για την καταπολέμηση του κορωνοϊού

Τα χρήματα αυτά θα κάλυπταν τις ανάγκες του νέου τους video clip



Πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι έχουν ευαισθητοποιηθεί σχετικά με το θέμα του νέου covid 19 αλλά και την μάχη που δίνουν όλα τα νοσοκομεία για να σώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές.

Το εξωτερικό ειδικά, οι οικονομικές ενισχύεις έχουν γίνει πλέον συνήθεια, συμβάλλοντας ο καθένας όσο μπορεί στην πανδημία. Άξιο παράδειγμα και στην χώρα μας, είναι το συγκρότημα "ΜΕΛΙSSES" οι οποίοι επέλεξαν να δωρίσουν τα χρήματα που θα διέθεταν για το γύρισμα του νέου τους βίντεο κλιπ, στην καταπολέμηση του νέου κορωνοϊού.

To νέο τους τραγούδι λέγεται ''Μισή Καρδιά'' και το βίντεο κλίπ γυρίστηκε τελικά, με αποσπάσματα που έστειλε το κοινό.

https://www.instagram.com/p/B96bh8ehD6e/

Ο front man του συγκροτήματος, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram με την κατάθεση των χρημάτων και έγραψε χαρακτηριστικά: 

"Όπως υποσχεθήκαμε με τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ, κάναμε την κατάθεση του ποσού των 5.000 ευρώ για την καταπολέμηση του covid-19. Το κλιπ θα ανέβει αύριο στο κανάλι μας «melissestheband» στο Youtube με τίτλο "ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ".

Ευχαριστούμε θερμά όσους κινητοποιήθηκαν και συνέδραμαν στην υλοποίηση του project αυτού γιατί κι εκείνοι κατέθεσαν τον χρόνο τους για καλό σκοπό.

Προσωπικά τις τελευταίες μέρες ξημεροβραδιάζομαι γυρίζοντας,διαλέγοντας και μοντάροντας πλάνα και νιώθω τρομερά γεμάτος από αυτή τη διαδικασία. Τα χρήματα που διαθέσαμε με τα παιδιά(@thanosbeelaitsas @mavrogenius @monsieurkoutrak ) μπορεί να μην είναι πολλά ή αρκετά για να αλλάξουν την κατάσταση αλλά είναι ένα μικρό βήμα αλλαγής.Ίσως με αυτήν την κίνηση και με την κοινοποίησή της, όσοι βρίσκονται σε ευνοϊκή θέση και μπορούν να προσφέρουν, «εμπνευστούν» και βάλουν κι εκείνοι το λιθαράκι τους. Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο.


Κλείνοντας θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους Επιστήμονες και τους Επαγγελματίες Υγείας - οι οποίοι μας θυμίζουν πως είναι οι πραγματικοί ήρωες - και βεβαίως στο Κράτος και το Έθνος που με σοβαρότητα, ανθρωπιά αλλά και με πρωτοφανή στα τελευταία χρόνια σύμπνοια, αντιμετωπίζουν την κατάσταση".

 

https://www.instagram.com/p/B-e5qUNq4sp/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department