Skip to main content

CELEBS

La Casa de Papel: Oι πρωταγωνιστές είδαν τον νέο κύκλο εν μέσω καραντίνας

Όλοι μαζί αλλά από μακριά



Πρεμιέρα έκανε στο Netflix το πολυαναμενόμενο «La Casa de Papel». Ο τέταρτος κύκλος της σειράς είναι γεγονός και η πρεμιέρα ήταν κάτι που περίμενε με ανυπομονησία όλη η ομάδα.  Ωστόσο, η εξάπλωση του κορωνοϊού και η καραντίνα δεν επέτρεψε στους συντελεστές της Vancouver Media να οργανώσει κάποιο λαμπερό event για την πρώτη προβολή του 4ο κύκλου.

Οι πρωταγωνιστές όμως, δεν έχασαν την ευκαιρία για να απολαύσουν μαζί την πρεμιέρα της σειράς με έναν διαφορετικό τρόπο. Ο «professor» (κατά κόσμον Alvaro Morte) ένωσε και πάλι όλη την ομάδα, την οποία θεωρεί πια οικογένειά του και μέσω των social media έγινε μια τηλεδιάσκεψη, με τους πρωταγωνιστές να ανυπομονούν για τις εξελίξεις στη σειρά.

Στη σύνδεση ήταν φυσικά όλοι εκεί: Η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ, η Ναϊρόμπι, η Στοκχόλμη, η Λισαβόνα, ο Berlin, o Παλέρμο, ο Ελσίνκι, ο Μποκοτά και ο Μασσαλία μαζί με τον “El Profesor” και την υπόλοιπη ομάδα συνδέθηκαν online και απόλαυσαν μαζί την πρεμιέρα, καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους!

https://www.instagram.com/p/B-fwlcHIinv/

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.