Skip to main content

CELEBS

Meghan-Harry: Το νέο τους επαγγελματικό βήμα

Μετά το Megxit



Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν το επόμενο βήμα στην ζωή τους, που είναι ένα νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα με το όνομα «Archewell». Το νέο αυτό ίδρυμα θα αντικαταστήσει το «Sussex Royal» που είχαν μέχρι σήμερα.

https://www.instagram.com/p/BxNBHHchfUM/

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, το βασιλικό ζεύγος δήλωσε: «Η ιδέα του Arche -της ελληνικής λέξης που σημαίνει "πηγή δράσης"- προέκυψε από το Sussex Royal. Συλλάβαμε αυτό το concept για έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που ελπίζαμε μια μέρα να χτίσουμε κι έγινε έμπνευση και για το όνομα του γιου μας. Θέλαμε να κάνουμε κάτι με νόημα, που να έχει αξία».

https://www.instagram.com/p/B9MM02BpAKS/

Ως γνωστόν, πλέον ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν ξεκινήσει μια νέα ζωή στο Λος Άντζελες, όπου η πρώην ηθοποιός ήδη έχει επανεκκινήσει με κάποιον τρόπο την καριέρα της, συμμετέχοντας ήδη με τη φωνή της στο ντοκιμαντέρ της Disney, «Elephants».

Πηγή: Star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός