Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για την ενδοοικογενειακή βία

«Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία»

Κωνσταντίνα Κύρκου

Η Ελεονώρα Μελέτη με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, μίλησε ανοιχτά για την ενδοοικογενειακή βία, προτρέποντας τους να μην διστάζουν να αναφέρουν όσα τους συμβαίνουν. Συμμεριζόμενη τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού, αποδέχτηκε να  γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας για την ενημέρωση όλων για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση, η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν» αναφέρει στο σύντομο βίντεο η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια ανέβασε το βίντεο και στον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να διαδοθεί ευρύτατα το μήνυμα της, παρακινώντας όσους υφίστανται βία να ζητήσουν βοήθεια.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares