Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για την ενδοοικογενειακή βία

«Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία»



Η Ελεονώρα Μελέτη με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, μίλησε ανοιχτά για την ενδοοικογενειακή βία, προτρέποντας τους να μην διστάζουν να αναφέρουν όσα τους συμβαίνουν. Συμμεριζόμενη τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού, αποδέχτηκε να  γίνει το πρόσωπο της καμπάνιας για την ενημέρωση όλων για την ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση, η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της κυβέρνησης.

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν» αναφέρει στο σύντομο βίντεο η γνωστή παρουσιάστρια.

Η ίδια ανέβασε το βίντεο και στον λογαριασμό της στο Instagram, προκειμένου να διαδοθεί ευρύτατα το μήνυμα της, παρακινώντας όσους υφίστανται βία να ζητήσουν βοήθεια.

https://www.instagram.com/p/B-sEDpxneLz/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα