Skip to main content

CELEBS

Το ιδιαίτερο Πάσχα της Σίσσυς Χρηστίδου μέσα από την παιδιατρική πτέρυγα...

Μοιράστηκε μαζί μας αυτή τη δύσκολη στιγμή



Δύσκολες στιγμές πέρασε η Σίσσυ Χρηστίδου καθώς το βράδυ της Ανάστασης ο γιος της αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια του Open δεν έλειψε στιγμή από δίπλα του και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους φίλους της στα social media, αναφέροντας πως δε θα ξεχάσει ποτέ το Πάσχα που πέρασε:

https://www.instagram.com/p/B_Jrxsggc04/?utm_source=ig_embed

«Μέσα σε ένα δωμάτιο, στη παιδιατρική πτέρυγα του Μητέρα, κάναμε ανάσταση και ξημέρωσε για μας το Πάσχα. Και σκέφτηκα πως θα ήταν σημαντικό να το μοιραστώ μαζί σας, γιατί εμένα το γεγονός αυτό, εξαφάνισε την αγνωμοσύνη μου και με γέμισε ευγνωμοσύνη που όλα είναι καλά. Και ίσως χαρίσει αυτή τη σκέψη και σε σένα... Και τώρα απλά σκέφτομαι τι ωραία που θα ήταν να είμασταν σπίτι. Όχι διακοπές. Σπίτι. Όχι με φίλους και παρέες ψήνοντας αρνιά.. Απλά σπίτι. Χωρίς πόνο ή αγωνία. Με βαρεμάρα και χαλαρότητα. Σπίτι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Πάσχα αυτό. Ούτε τα μαθήματα που πήρα. Καλημέρα αγάπες μου. Χριστός Ανέστη» έγραψε η Σίσσυ.

Πηγή
 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.