Skip to main content

CELEBS

Jennifer Lopez: Το μυστικό της τετράδιο θαυμάτων

Αυτό που στην καθημερινότητα της την κρατά θετική και αισιόδοξη



 

Η αγαπημένη μας JLo μπορεί να μας εκπλήσσει με τις χορευτικές τις ικανότητες, την φωνή της αλλά και την υποκριτική της, ωστόσο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα το οποίο ξέρει πώς να διαφυλάσσει καλά και να μην το αφήνει ποτέ από τη ρουτίνα της.

Αυτό είναι η θετική ματιά και αισιοδοξία που διακατέχει την διάσημη τραγουδίστρια. Όπως είχε δηλώσει παλιότερα, είναι κάτι για το οποίο έχει προσπαθήσει πολύ και έχει βρει τις ισορροπίες. Μυστικό της; ΟΙ μικρές καθημερινές συνήθειες που την βοηθούν στις δύσκολες στιγμές, να παραμένει θετική.

Δημοσιεύοντας μια εντυπωσιακή φωτογραφία με την ίδια να χοροπηδά πάνω σε τραμπολίνο, αποπνέοντας θετική στάση και κομψότητα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με το φυσικό της σγουρό μαλλί, η πανέμορφη Lopez παραδίδει μαθήματα γέλιου και αισιοδοξίας!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

"Αυτές τις ημέρες, όπου είναι τόσο εύκολο να μας πάρει από κάτω και να σκεφτούμε όλα όσα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε, διατηρώ μία συγκεκριμένη συνήθεια. Κάθε πρωί που ξυπνώ, λέω τρία πράγματα, για τα οποία νιώθω ευγνώμων και κάθε βράδυ που ξαπλώνω στο κρεβάτι, βάζω στη λίστα τρία καλά πράγματα που συνέβησαν μέσα στη μέρα που πέρασε".

https://www.instagram.com/p/B_vRzdCJrgS/

Η συνήθεια αυτή αποκαλείται  και ως τετράδιο θαυμάτων. Το να καταγράφεις σε ένα χαρτί όλα τα καλά που σου συμβαίνουν σε μια μέρα, εκτός από λύτρωση, σε γεμίζουν με ευγνωμοσύνη και διαβάζοντας τα μετά από καιρό κρατάς τις πιο όμορφες αναμνήσεις, εστιάζοντας στα θετικά. Μπορεί να είναι η πιο απλή και μικρή συνήθεια. Μόλις ξεκινήσεις να την περιγράφεις όμως, θα την αντιμετωπίσεις διαφορετικά…

Και η Τζένιφερ Λόπεζ άλλωστε, θέλησε να τονίσει πως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ασήμαντο και τα πάντα θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν στη λίστα. "Θα μπορούσε να είναι ο,τιδήποτε. Και προσπαθώ κάθε μέρα να προσθέτω κάτι νέο για να μην είναι ποτέ τα ίδια κάθε μέρα. Παραμείνετε θετικοί και ασφαλείς".

 

Προτεινόμενα