Skip to main content

CELEBS

Τι θα γίνει στο αποψινό MasterChef;

Σου έχουμε τις πρώτες αποκαλύψεις


Κατερίνα Ανδρομιδά

 

«Εκρηκτικό» αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο (18/05) του MasterChef. Οι επίδοξοι σεφ θα ψηφίσουν τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση και όπως είναι φυσικό αυτό είναι το θέμα συζήτησης στο σπίτι.

Στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» είδαμε τους περισσότερους παίκτες να μιλούν για τον Δημήτρη Μπέλλο κατηγορώντας τον ότι ασχολείται πολύ με την  Μαρία και γενικότερα ότι τον επηρεάζει.

Από την άλλη πλευρά, η Μαρία δηλώνει on camera: «Το μόνο που θέλω να ακούσω είναι τα λόγια του Γιώργου όταν θα λέει: «Θα χρησιμοποιήσω την κάρτα ασυλίας». Μόνο αυτό. Θέλω ότι έχει ειπωθεί γι’ αυτόν από το στόμα μου αλλά και από άλλους παίκτες ότι είναι κακός, ότι σκέπτεται μόνο τον εαυτό του, και άλλα τέτοια να επιβεβαιωθούν. Να πέσει η μάσκα και να αποκαλυφθεί ποιος πραγματικά είναι. Το παίζει καλός, αλλά δεν μπορεί να κρυφτεί».

Λίγο πριν την κρίσιμη ψηφοφορία, ο Γιώργος έχει μια private συζήτηση με τον Διονύση όπου τον ακούμε να λέει: «Με ενοχλεί που οι τρεις κοπέλες, η Μαρία, η Ντέμη και ο Μπέλλος, βάζω και τον Μπέλλο μέσα γιατί είναι πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας φτιάχνουν μια ομάδα. Ο Μπέλλος είναι ένας από τους καλύτερους μάγειρες εδώ μέσα. Για ποιο λόγο δεν παίζεις μαγειρικά; Έχει ερωτευθεί; Δε θα αφήσω ένα 20χρονο να τα κάνει όλα… χάλια στο MasterChef».

Πηγή

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ