Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επίτιμο μέλος των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca!

Η ανάρτησή του στο Instagram

Κατερίνα Ανδρομιδά

 

Επίτιμο μέλος σε έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς παγκοσμίως είναι από τις 10 Μαϊου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

  

Ποια είναι τα βραβεία Giuseppe Sciacca

Πρόκειται για τα διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca. Στόχος του συγκεκριμένου θεσμού είναι η πραγματοποίηση μιας σειράς δράσεων για τη διάδοση του πολιτισμού, της κοινωνικής προσφοράς, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων αξιών, την ενίσχυση του εθελοντισμού και την ανάδειξη νέων επιστημόνων και καλλιτεχνών. Τα μέλη προέρχονται από 36 χώρες του κόσμου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, ο πρώην νικητής του Survivor είπε: 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την τιμή που μου έκαναν τα βραβεία.....  να με εντάξουν στα μέλη τους . Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να συμβάλω και να βοηθήσω την προσπάθειά τους».

Ο Ντάνος, κατά κόσμο, Γιώργος Αγγελόπουλος,  θέλησε να μοιραστεί τη χαρά του και με τους followers του. Έτσι ανήρτησε ένα βίντεο από τα βραβεία στον λογαριασμό του στο Instagram κι έγραψε στη λεζάντα: «Έχω την ιδιαίτερη χαρά να ανήκω πλέον ως μέλος στα διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca, έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς παγκοσμίως που έχει στόχο μια σειρά δράσεων για την διάδοση του πολιτισμού, της κοινωνικής προσφοράς, την υπεράσπιση των ανθρωπίνων αξιών, την ενίσχυση του εθελοντισμού και την ανάδειξη νέων επιστημόνων και καλλιτεχνών.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca Rev.Prof. Don Bruno Lima,την Δρ. Βασιλική Μπαφατάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τιμή που μου έκαναν και ελπίζω να συμβάλω και εγώ απο την πλευρά μου στους σκοπούς του ιδρύματος».

Πηγή

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares