Skip to main content

CELEBS

Κλέλια Ρένεση: Το πρωτότυπο μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της

Η μικρή συμπλήρωσε τον πρώτο της χρόνο

 



 

Η Κλέλια Ρένεση δεν απασχολεί συχνά τα φώτα της δημοσιότητας, αφού η ίδια έχει επιλέξει να μοιράζεται ελάχιστες πληροφορίες για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός, ενδιαφέρεται να επιδεικνύει μόνο όσα γεγονότα αφορούν την καριέρα της τόσο στον χώρο της τηλεόρασης, όσο και του θεάτρου, όπως γίνεται αντιληπτό μέσα από τις ελάχιστες αναρτήσεις της στα social media.  

Η χθεσινή ημέρα όμως, Τρίτη 19 Μαΐου, ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για την ηθοποιό, αφού η μικρή της κόρη έγινε ενός έτους, με την ίδια να συμπληρώνει τον πρώτο της χρόνο ως μητέρα. Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση έστειλε ένα διαφορετικό μήνυμα, από αυτά που συνηθίζουν οι celebrities, για να ευχηθεί στην κόρη της.

«Ένας χρόνος από τη μέρα που γεμίσαμε κοράλια ολούθε! Στην πιο ιδιαίτερη αποστολή της ζωής μου πέρασα και περνώ τεστ σαν γιγάντια κύματα και με λαχτάρα περιμένω τα επόμενα. Ευχαριστώ αυτούς που ήταν στο πλάι μου σ’ αυτό το ταξίδι. Και όλους εσάς για τις ευχές. Δεν έχει αξία όμως να 'χω εγώ ένα τυχερό, υγιές και δυνατό παιδί, όταν τριγύρω τα παιδιά του κόσμου υποφέρουν, λιμοκτονούν, ορφανεύουν από γονείς ή από αγάπη κι η καρδιά τους γεμίζει φόβο. Η ευχή μου σήμερα που ο ήλιος της κόρης μου κλείνει μια στροφή, είναι να βρουν όλα τα παιδιά μια θέση στον ήλιο, όπως τους αξίζει και να χει κι αυτή χιλιάδες παιδιά για συντροφιά. Αλλιώς έτσι όπως την κόβω, θα παλεύει μια ζωή για να τα σώσει.

Όπως και να 'χει, δύναμη σε όλες τις μανάδες, σε όλους όσους παλεύουν να δουν τα παιδιά τους να λάμπουν, σε όσους παλεύουν να δουν όλα τα παιδιά χαρούμενα. Εκεί είναι η αξία. Αυτός είναι ο χρυσός. Αυτή έπρεπε να είναι η μονάδα μέτρησης του χρυσού του κράτους και η μόνη παρακαταθήκη. Τα σέβη μου και «τα φτερά μου ανοίγω στον αέρα. Ό,τι απομένει απ’ τη ζωή είναι μια μέρα».

https://www.instagram.com/p/CAU8yDIl5Fp/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του