Skip to main content

CELEBS

Andrea Bocelli: Δωρίζει πλάσμα για την αντιμετώπιση του Covid-19

Ο ίδιος νόσησε από τον ιό

 



 

Ο Andrea Bocelli τάχθηκε για ακόμα μια φορά μάχιμος αντίπαλος κατά του κορωνοϊού, προσφέροντας έμπρακτα την βοήθεια του. Ο διάσημος τενόρος, εν μέσω lockdown, παρείχε πολύτιμη στήριξη στην ψυχολογία των συνανθρώπων του, αφού μερικές εβδομάδες πριν, συγκίνησε αλλά και εμψύχωσε όλο τον πλανήτη με την ερμηνεία του σε κλασσικά τραγούδια και ύμνους στον άδειο καθεδρικό ναό Ντουόμο, στο Μιλάνο.

https://www.instagram.com/p/B--GVp8AgFf/

Ο Ιταλός τραγουδοποιός αυτή την φορά, απασχόλησε την δημοσιότητα με την απόφασή του να δωρίσει πλάσμα για τις έρευνες που γίνονται ώστε να αντιμετωπιστεί ο νέος κορωνοϊός. Ο Bocelli υποβλήθηκε σε αυτή την διαδικασία, αφού όπως αποκάλυψε και ο ίδιος, βρέθηκε θετικός στον ιό αρχές Μαρτίου.  Έτσι αποφάσισε μαζί με την κατά 25 χρόνια νεότερή σύζυγό του, Veronica Berti, να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο στην έρευνα.

Το ζευγάρι που ήταν θετικό στον ιό, στις 26 Μαΐου βρέθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πίζα, ώστε να χαρίσουν το πλάσμα τους. Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, ο Andrea Bocelli επιβεβαίωσε πως ήταν θετικός στον  κορωνοϊό, όμως τόνισε πως δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην διάρκεια της νοσηλείας του, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν «ασυμπτωματικός ασθενής».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.