Skip to main content

CELEBS

Eρωτευμένη στις Μπαχάμες η Cindy Crawford σε μια υπέροχη throwback φωτογραφία απ' τον γάμο της

 

"Σε αγαπώ και μαζί, αγαπώ και τη ζωή που έχουμε φτιάξει μαζί''.



Τα 22 χρόνια γάμου γιόρτασε η Cindy Crawford με τον αγαπημένο της σύζυγο Rande Gerber. Το 54χρονο supermodel που έγραψε την δική του ιστορία στην χρυσή δεκαετία των 90’s, εξακολουθεί ως σήμερα να απασχολεί τα Διεθνή Μέσα.

Pixel

Με μια ρομαντική φωτογραφία από τον γάμο της στις Μπαχάμες, θέλησε να ευχηθεί στον σύντροφο της για την επέτειό τους. Οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν 22 χρόνια και στην φωτογραφία που δημοσίευσε από εκείνη την ημέρα, φαίνονται πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ. Σπανίως άλλωστε τους βλέπουμε μαζί σε προσωπικές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CAxyKKFlXqo/

"Ευτυχισμένη επέτειο, Rande Gerber! Πριν από 22 χρόνια βρεθήκαμε στις Μπαχάμες με τις οικογένειές μας και μερικούς φίλους μας, γιορτάζοντας το "I do", που σου είπα", έγραψε κάτω από τη ρομαντική φωτογραφία η αγαπημένη star, προκαλώντας αμέτρητα σχόλια από τους θαυμαστές της.

Pixel

Όπως συνέχισε η ίδια, "Σε αγαπώ και μαζί, αγαπώ και τη ζωή που έχουμε φτιάξει μαζί. Σε ευχαριστώ που χάραξες μαζί μου, αυτό που λέγεται κοινή ζωή- δεν θα μπορούσα να το φανταστώ με κανέναν άλλον. Στα καλύτερα που έρχονται!".

Η τρυφερή ανάρτηση, φυσικά συγκίνησε τους fans, αφού ξεχειλίζει από αγάπη μέσα από τη φωτογραφία, η οποία είχε τραβηχτεί από τον φωτογράφο μόδας, Arthur Elgort.

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Έγινε νονά!

Βάφτισε τον γιο της στενής της συνεργάτιδας και φίλης, Λίας Παπαδοπούλου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης15 Μαΐου

Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας

ΣΙΝΕΜΑ

Θύμα απρόκλητης επίθεσης έπεσε ο Steve Buscemi όσο περπατούσε στο Manhattan

Ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες

VIRAL

Μαρίνα Σάττι: Το "ZARI" επανακυκλοφορεί σε 4 διαφορετικές εκδοχές!

Στην “A capella”, την “Instrumental”, την “Sped Up” καθώς και την Live έκδοση που έκλεψε τις εντυπώσεις πριν από λίγες εβδομάδες μέσα από το Eurovision.TV.