Skip to main content

CELEBS

Rihanna: «Βλέπω το λαό μου να δολοφονείται και αυτό δημιουργεί ένα βάρος στην καρδιά μου»

Η θέση της τραγουδίστριας για τον George Floyd

 



Η δολοφονία του Αφροαμερικανού George Floyd  από τον λευκό αστυνομικό, Derek Chauvin, προκάλεσε παγκόσμια αντίδραση στα social media αλλά και διαμαρτυρίες, που μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη, σε πολλές πολιτείες της Αμερικής. Στην δολοφονία αλλά και στο γενικότερο ρατσισμό που υποκινείται πίσω από αυτή, έσπευσαν να αναφερθούν πολλοί celebrities, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα. Ανάμεσα σε αυτούς  και η Rihanna, η οποία ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία του George Floyd, σημειώνοντας την θλίψη που την έχει περιβάλλει τις τελευταίες μέρες.

https://www.instagram.com/p/CAy-IpYnqCu/

«Τις τελευταίες μέρες είναι τεράστια η θλίψη, ο θυμός και η στεναχώρια. Το να βλέπω το λαό μου να δολοφονείται και να λυγίζει μέρα με τη μέρα δημιουργεί ένα βάρος στην καρδιά μου... Στο σημείο που μένω μακριά από τα social για να μην ακούσω την αγωνία στη φωνή του George Floyd που ικέτευε ξανά και ξανά για τη ζωή του. Το βλέμμα ευχαρίστησης και χαράς στο πρόσωπο του δολοφόνου του Derek Chauvin με στοιχειώνει», έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια.

Κλείνοντας το συγκλονιστικό μήνυμα της, η Rihanna αναφέρθηκε στην εικόνα που έφτασε το ασθενοφόρο, την οποία όπως ομολογεί δεν θα ξεχάσει ποτέ «Ο έλεγχος του σφυγμού του έγινε χωρίς να αφαιρέσει το γόνατό του. Είναι αυτό φυσιολογικό; Αν η δολοφονία είναι η κατάλληλη ποινή για τα "ναρκωτικά" ή για την "αντίσταση κατά της αρχής" τότε ποια είναι η ποινή για την ίδια τη δολοφονία;».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department