Skip to main content

CELEBS

Sarah Jessica Parker: Πρώην συνεργάτιδά της κατέθεσε μήνυση εναντίον της

Για ποιόν λόγο την κατηγορεί;



 

Η Sarah Jessica Parker ή αλλιώς, η αγαπημένη ‘’Carrie Bradshaw’’ από τη θρυλική σειρά ‘’Sex And The City’’ είναι γνωστή για τη λατρεία της στα παπούτσια- και ιδιαιτέρως στα Manolo Blahnik.

Η αγάπη της αυτή όμως, όπως φαίνεται, δεν ήταν μόνο χαρακτηριστικό του ρόλου της στη σειρά, αλλά ιδιαίτερη αδυναμία και της ίδιας και για τον λόγο αυτό προχώρησε μάλιστα - πριν μερικά χρόνια- στο άνοιγμα καταστημάτων με υποδήματα στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, η Sarah Jessica Parker διαθέτει καταστήματα υποδημάτων στη Νέα Υόρκη, ενώ η πιο δημοφιλής σειρά παπουτσιών της πωλείται και σε καταστήματα σε Λας Βέγκας, Μέριλαντ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι και Καναδά.

Αυτό, το επιχειρηματικό της βήμα τώρα την έχει βάλει σε μπελάδες με τον νόμο! Συγκεκριμένα, μια πρώην διευθύντρια των επώνυμων καταστημάτων της προχώρησε σε μήνυση εναντίον της Parker και του συνεταίρου της, γιατί δε πληρώθηκε τις υπερωρίες της.

Η Heather Holt κατέθεσε μήνυση και στα έγγραφα που παρέδωσε στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία της Sarah Jessica Parker δεν της πλήρωσε τις υπερωρίες που αφορούσαν το διάστημα από 31 Δεκεμβρίου 2018 έως και 1 Μαρτίου του 2020.

«Η ενάγουσα δεν πληρώθηκε ικανοποιητικά για τις υπερωρίες. Να σημειωθεί ότι δούλευε πάνω από 40 ώρες την εβδομάδα για μεγάλο χρονικό διάστημα», αναφέρεται στη μήνυση, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει ακόμα γνωστό το ποσό που πιθανόν χρωστάει η Sarah Jessica Parker στην πρώην διευθύντρια των καταστημάτων της.

Αναλυτικά τι ζητά η Heather Holt από τη Sarah Jessica Parker

- Η Holt εκτός από τους μισθούς ζητά και τόκους στη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον της Parker.

- Όλοι οι εργαζόμενοι αξίζουν να πληρώνονται για τις ώρες που δούλεψαν. Οι παραβιάσεις του νόμου που γίνονται στους μισθούς είναι σοβαρές και κάθε εργοδότης που παραβιάζει το νόμο πρέπει να λογοδοτεί. Ακόμη και διασημότητες, όπως η Parker», σχολίασε ο δικηγόρος της Holt με τον εκπρόσωπο της ηθοποιού να δηλώνει: «Μάθαμε για τη μήνυση και αυτή τη στιγμή εξετάζουμε τους ισχυρισμούς».

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια