Skip to main content

CELEBS

H Sharon Stone δίνει οδηγίες για το πως να νιώσουμε ασφάλεια στο σπίτι

Η αναφορά της σε εμφύλιο πόλεμο

 



 

Οι αναταραχές και τα επεισόδια στις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ, με αφορμή την δολοφονία του George Floyd, θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη, καθώς οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες του οργισμένου  πλήθους συνεχίζονται από την προηγούμενη Δευτέρα, χωρίς σταματημό. Η Sharon Stone φαίνεται πως έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από όλες αυτές τις εμπλοκές και μοιράστηκε με τους εκατομμύρια fans της, το φόβο της για ενδεχόμενο εμφύλιο πόλεμο, αν η κατάσταση συνεχιστεί κατά αυτόν τον τρόπο.

 

 

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία που έγραφε τα έξης: «Παρακαλώ πολύ, μην το χάψετε, δε χρειαζόμαστε έναν εμφύλιο πόλεμο, χρειαζόμαστε κατανόηση». Η περίεργη αυτή αντίδραση της χολιγουντιανής σταρ ήρθε ως συνέχεια από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους followers της κάποιες μέρες νωρίτερα. Στο βίντεο βλέπουμε την Stone, να δίνει οδηγίες για το πως να φτιάξουμε έναν ασφαλή χώρο μέσα στο σπίτι μας, ώστε να νιώθουμε μεγαλύτερη προστασία από όλα αυτά που συμβαίνουν  έξω στους δρόμους.

https://www.instagram.com/p/CA3042UJolw/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department