Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας Harry: «Έχουμε μόνο μια δεκαετία να σώσουμε την κατάσταση από μια νέα κρίση»

Ο δούκας συνδέει τον κορωνοϊό με το περιβάλλον

 



 

Στα πλαίσια της ετήσιας έκθεσης της ΜΚΟ, African Parks, ο πρίγκιπας Harry, ο οποίος συμμετείχε στην διοργάνωση, μίλησε για την πιθανότητα ότι η εμφάνιση του κορωνοϊού συνδέεται στενά με την εκμετάλλευση της φύσης από τον άνθρωπο. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως σύμφωνα με τους ειδικούς, έχουμε περίπου δέκα χρόνια για να σώσουμε την κατάσταση από μια νέα κρίση.

Συγκεκριμένα, ο δούκας του Sussex παραδέχτηκε πως με τον ερχομό του γιού, ο ίδιος έχει αλλάξει κοσμοθεωρία και αισθάνεται περισσότερο υπεύθυνος για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα, ενώ συνεχώς παλεύει να του εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον.
«Ζούμε μια κρίση εξαφάνισης και στις περιπτώσεις αυτές, η επιστήμη είναι ξεκάθαρη. Ίσως έχουμε μόνο μια δεκαετία να σώσουμε την κατάσταση. Σε αυτή την πανδημία, για την οποία πολλά είναι ακόμη άγνωστα, κάποια στοιχεία δείχνουν ότι η προέλευση του ιού μπορεί να συνδέεται με την εκμετάλλευση της φύσης», ανέφερε ο πρίγκιπας.

https://www.instagram.com/p/CBTm5rInZwC/

«Η σοβαρότητα των προκλήσεων αυτών έρχεται στο φως, ωστόσο δεν πρέπει να παραλύσουμε επηρεασμένοι…» ενώ στην συνέχεια τόνισε «Από τότε που έχω γίνει πατέρας, αισθάνομαι ότι η πίεση είναι ακόμα μεγαλύτερη προκειμένου να διασφαλίσουμε πως μπορούμε να δώσουμε στα παιδιά μας το μέλλον που τους αξίζει, ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες και ευκαιρίες». Τέλος ο πρίγκιπας Harry είπε «Θέλω την επόμενη μέρα να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε για την αποκατάσταση των οικοσυστημάτων».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Πού διασκέδασαν Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια & Ευγενία Σαμαρά

Μαζί τους ήταν και η Χριστίνα Κοντοβά και ο Κωνσταντίνος Δέδες

CELEBS

Συγκινεί η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη: Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη

Το συγκινητικό αντίο της ηθοποιού στον πρώην σύζυγό της

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts